NE ROBUJTE PRAVILIMA: 5 novih načina da nosite teksas jaknu

1. Kežual varijanta

Ovo jeste "osnovna" i najčešća opcija, ali je ne možemo eliminisati jer nam je svima potrebna za svakodnevne aktivnosti. Udobna varijanta, u kojoj teksas jaknu možete kombinovati sa svim modelima pantalona, majica i patika. Ona će i najjednostavniji autfit učiniti zanimljivijim.


2. Retro "plus size" model

Retro moda je već godinama jedan od aktuelnih stilova, pa su i retro modeli teksas jakni doživeli svoj veliki povratak. Ako imate jaknu iz mladalačkih dana svoje mame - eto autentičnog komada, a ako ste se rešili starih ormana lako ćete je pronaći u prodavnicama jer sve kolekcije ove sezone imaju barem jedan ovakav model. Odlično se kombinuje uz haljine, koje daju kontrast dečačkog i ženstvenog stila.


3. Sa laganom letnjom haljinom

Idealan detalj za sveže letnje noći. Može se nositi i uz potpuno opuštene modele, a odlično ide i uz one elegantnije - upravo zbog kontrasta.

A photo posted by Aimee Song (@songofstyle) on


4. Sa podignutom kragnom i podvrnutim rukavima

Ovo će dati poseban "šmek" teksas jakni, pogotovo uz zanimljive detalje poput narukvica ili ogrlice. Možete pustiti mašti na volju pa i sami ukrasiti svoju jaknu dodacima kao što su perlice, šljokice ili štras, i učiniti je unikatnom.


5. Prebačena preko ramena

Ova varijanta je idealna za pretvaranje dnevnog u noćni look, jer daje vašem izgledu dozu elegancije, a pored toga jakna prebačena preko ramena i vizuelno produžava siluetu.

Priredila: J.K.

Pogledajte još