Knjiga koja će razrešiti mnoge misterije: Moja sestra Jovanka Broz

Posle decenija laži, podmetanja i intriga – došlo je vreme za istinu. Nada Budisavljević, rođena sestra Jovanke Broz, sada je prvi put progovorila o svemu.

U izdanju Lagune u prodaji se nalazi nastavak bestselera „Jovanka Broz: moj život – moja istina“, knjige koja je uzdrmala bivšu Jugoslaviju.

Kao i Jovanka Broz, Nada Budisavljević je svoju uzbudljivu priču poverila istom autoru.

Njenu životnu ispovest, uključujući mnoge misterije zajedničkog života sa Titom i Jovankom, zabeležio je Žarko Jokanović.

U zvaničnoj rezidenciji predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita u Užičkoj 15 u Beogradu, na prvom spratu, nalaze se tri spavaće sobe. U jednoj je bio Tito, u drugoj Jovanka, a u trećoj njena najmlađa sestra Nada.

Jednom prilikom Krleža joj je rekao: „Sve znate, sve vidite, sve čujete, i ćutite, ni o čemu reč ne govorite.“ A ona i ne krije: „To mi je bio posao. Što sam čula – nisam čula, što sam videla – nisam videla.“

Mnoge misterije ovom knjigom biće razjašnjene a neke će se tek pojaviti.

Pisac i novinar Žarko Jokanović, poznat po britkom jeziku i škakljivim temama koje obrađuje u svojim knjigama i dramskim komadima, poznat je i zbog prijateljstva sa Jovankom Broz. Budući da je u njega stekla ogromno poverenje, i njena sestra Nada Budisavljević poželela je da poznatom novinaru i kolumnisti ispriča sve o čemu je godinama ćutala. Pravu istinu o životu Jovanke Broz Jokanović je predstavio u knjizi „Nada Budisavljević: moja sestra Jov

Pogledajte još