HOROSKOP ZA 23. JUN: Vage su nervozne i krive ceo svet, Jarčevi će rešiti dilemu koja ih muči

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Odlična pozicija Venere i Jupitera mogućava vam da sklopite dobar posao preko prijatelja, najverovatnije sa strancima. Moguće je da se radi o poslu sa osobama koje ste nekada poznavali, možda i radili sa njima. Dobijate vest od nekoga ko vam je izuzetno drag, moguće rođaka ili prijatelja. Možete imati uspeha u sportu ili umetnosti.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

I dalje pravite planove u vezi sa karijerom a osoba koja je na visokoj može vam u tome pomoći.Poslovi koji imaju veze sa medijima donose vam sreću. Pokušavate da se nađete od koristi nekom ko računa na vas. Budite spremni da se angažujete oko člana porodice.Pokušavate da rešite problem koji mogu iskrsnuti u vezi sa strancima ili eventualnim dugovima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nemate razloga za brigu, naprtoiv, mogli biste lako srediti svoje poslove samo ako biste to želeli. Preterani optimizam vas vodi u priličnu opuštenost.Dobro se slažete sa Rakom i Devicama. Osećate se nesposobnim da se oduprete zahtevima jedne Škorpije. Jarac pokušava da vam na fini način nametne svoju volju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nervozni ste jer se situacija ne odvija kako ste očekivali. Budite spremni na neprijatne vesti od strane jednog Blizanca koji ume da pomalo manipuliše sa vama tačno znajući vaše slabe tačke. Neko će pokušati da vam da na znanje da mu se dopadate.Imate razlog zbog čega imate poverenja u jednu Škorpiju ili Ribe koje sa vama žele da započnu zajednički posao.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nameravate da započnete razgovore oko novog posla u vezi sa strancima sa Blizancima Vodolijom. Oni međutim neće moći da odgovore na vaše uslove i zato pazite kako se postavljate u toj situaciji. Najviše vam odgovara društvo osoba sličnih vama, jedne Vodolije ili Ovna. Verujete da će Blizanci održati obećanje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Sunce u Raku i Mesec u vašem znaku donose nove planove .Realni ste po mnogim pitanjima. Ne podnosite površnost niti nesposobne saradnike. Postajete prilično zahtevni prema članovima porodice i to sve više kako dan bude odmicao.Trudite se da budete u toku događaja i da sarađujete sa onima koji vam u svemu odgovaraju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nervozni ste i nestrpljivi u prepodnevnim satima ali ste i premoreni i svi su vam krivi za sve. Sačekajte da čujete prave informacije o nečemu što vas opterećuje i mnogo toga će vam biti jasnije.Želite da nađete način kako da se dogovorite sa jednim Lavom koji vam je uvek bio lojalan ali ne bi trebalo da odustajete od svojih planova radi njega.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naglašena je želja za dominacijom kako na poslu tako i u ljubavi. Dobro se slažete sa ambicioznim osobama koje vole da rizikuju. Moguć je poziv na put od nekoga ko se nalazi na visokom položaju i ko želi da sa vama sarađuje na duži rok.Ne bi trebalo da se previše angažujete oko Ovna, obratite pažnju na Raka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Možete biti veoma uspešni u radu sa osobama iz medija, naročito u večernjim satima ili ako vaš posao ima veze sa mnogo ljudi.Susret na kraćem putu znači šansu i na poslu i u ljubavi posebno ako ste slobodni a treba da sretnete nekoga koga već poznajete. Nemojte se opterećivati onim što vam pričaju Blizanci ili Jarac.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Neka situacija vas prilično brine i ne dozvoljavate drugima da upravljaju vašom karijerom i da donose odluke umesto vas. Dobra saradnja sa drugim Jarcem ili Devicom omogućava vam da na lak i jednostavan način rešite dilemu. Porodični život je miran i posvećeni ste svom hobiju ili osobi koja vam je draga i koja želi da sa vama uđe u neki zajednički projekat.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Skloni ste pravljenju velikih planova i niste svesni da biste mogli da sa manje napora postignete cilj.Bilo ko da vam da praktičan savet, teško da ćete ga poslušati. Budite spremni da prihvatite kritiku na svoj raču ali i koristan savet. Verujete da možete da nastavite saradnju sa jednim Bikom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Uživate u mirnoj atmosferi, iako vas mnogo zovu jer žele da se sa vama upoznaju.Vama nije do društva, osim ako se radi o ranije ugovorenim obavezama sa osobama sa osobama sa kojima ste već sarađivali.. Trebalo bi da više vremena provodite u društvu partnera. Trudite se da nađete način kako da osvojite jednog Raka.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još