ŠTA ZVEZDE KAŽU: Da li će vam ćerka biti starleta

Starlete su fenomen našeg doba - neobrazovane, željne pažnje i voljne da za nju urade sve. Ukoliko pročitate u kom znaku se rađaju i šta su im glavne osobine, možda još ima vremena da sprečite da vaša mala princeza postane jedna od njih.

Najviše starleta je rođeno u septembru i januaru, a evo šta horoskop kaže o njihovim znacima.

Device : Mimi Oro (14.9.) i Nada Đukić Blondi (1.9.)

Tip devojčice ili dame, vrlo retko raskošne lepote sa naglašenim oblinama. Često doživljava transformaciju od neupadljivog izgleda do fatalne žene. Voli kvalitetnu garderobu, nakit, a frizura joj je veoma važna, od detalja voli kvalitetnu kožnu galanteriju, posebno udobne cipele i lepe damske tašne.

Često su nezadovoljne, nemaju takta i teško kontrolišu temperament, dok sa druge strane žude da svi o njima misle lepo. Misle da su rođene za luksuz, ali će retko da se posvete karijeri kako bi ga sebi priuštile.

Vole uzbuđenja i nejasne situacije, čak pristaju na afere, ali to neće izdržati na duže staze, jer su prevelike tračare da bi mogle da sačuvaju tajnu.

Vodolije : Nataša Šavija (23.1.) i Atina Ferari (22.1.)
S jedne strane, Vodolije mogu da budu stidljive i mirne, a s druge, ekscentrične i energične. Očigledno je koji aspekt znaka se najviše ispoljava kod ovih dama.

Saturn, vladajuća planeta Vodolije ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali predstavnicima ovog znaka daje i vizionarske kvalitete, odnosno u stanju su da proniknu u budućnost i znaju tačno šta će raditi za pet ili deset godina. Zbog ubeđenja o sopstvenoj nepogrešivosti, Vodolije često zađu i tamo gde im nije mesto, pa se tako ove starlete često sramote kad pokušaju da odgrizu veći komad nego što mogu da podnesu.

Nepredvidljive su i žude za uzbuđenjima, pa ih traže na svakom mogućem mestima, pritom ne zazirući od onih koja ne priliče damama.

Kad primetite ove osobine kod svojih mladih Devica i Vodolija, pokušajte da ih ublažite ili iskorenite.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još