HOROSKOP ZA 25. jun: Škorpije ne smeju biti uporne, Lavovi sumnjaju u odanost okoline, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Mars, vladalac vašeg znaka ušao je u Raka i u konjukciji sa Suncem donosi neku novu energiju. Moguće da ćete biti okupirani razmišljanjima o privatnoj firmi ili o nekom novom stambenom prostoru. Nešto u vezi sa domom i nekretninama počinje da se pozitivno rešava. Mogući su neočekivani dobici od Lava.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Neko će pokušati das a vama uspostavi kontakt na način na koji se vama to neće dopasti. Sumnjičavi ste prema dobrim namerama nekog ko vas je često kritikovao. Imate osećaj šta i kada kome treba da kažete ili kome treba da se poverite. Mesec u Vagi vas čini opreznim u pogledu rešavanja pravnih pitanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Držite konce događaja u svojim rukama i ne dozvoljavate nikome da se preterano međa u vaše odluke čak ni onima koji su vam izuzetno odani. Dobri kontakti sa ženama, posebno sa onima koje imaju veze sa strancima donose vam neku vrstu dobrobiti. Poziv od osobe koja živi u inostranstvu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mars i Sunce junskim Rakovima donosi novu energiju, podsticaj i potrebu da uradite nešto na način na koji vi to želite. Neki drugi Rak ili neki Lav mogu pokazati interesovanje za vaše ideje. Dobro se slažete sa aprilskim Ovnom ili sa Vagom, posebno kada je u pitanju privatni posao ili neki umetnički projekat.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Niste sigurni da li su vam baš svi odani ni da li će vas podržati u vašim idejama, čak ni ako se radi o nečemu što bi moglo da vam bude od velike koristi. Niste preterano druželjubivi, više ste okupirani svojim idejama i planovima sa kojima se mnogi ne slažu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Ne uspevate baš lako da ubedite jednog Lava ili nekog Blizanca u ono što želite ali će vam poći za rukom da ipak uspostavite dobru komunikaciju sa Rakom koji radi u privatnoj firmi i od koga očekujete finansijsku i svaku drugu vrstu pomoći. Ne bi trebalo da nepotrebno ulazite u raspravu sa Jarcem ili Vodolijom, naročito ako niste u pravu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Mesec u vašem znaku donosi vam potrebu za društvenošću i za obnavljanjem odnosa sa onima koji se razumeju u umetnost. Imate način da saznate ono što vas interesuje samo je potrebno da budete mnogo otvoreniji prema osobi koja bi mogla da vam potrebne informacije da. Ne odujstajte od vaših dugogodišnjih planova.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Ne odgovara vam baš u potpunosti pozicija Meseca, naročito ako se od vas očekuje neka vrsta kompromisa koji niste u stanju da napravite. Nemojte biti previše uporni ako želite da ubedite jednog Blizanca ili Vodoliju koji bi mogli biti prilčno naporni za svaku vrstu razgovora. Imate priliku da se pomirite sa nekim kome nešto dugujete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Spremni ste da uđete u raspravu sa Blizancima ili Devicom oko nekih veoma važnih pitanja. Imate utisak da vam daju obećanja bez stvarne želje da ih ispune i verovatno ćete biti zbog toga ne samo ljuti nego i prilično razočarani.Izbegnite rasprave sa članovima porodice.Moguć je poziv od nekog ko živi u SAD ili želi da sa vama obnovi saradnju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Trudite se da shvatite nekog ko vam izlaže svoje probleme ali ma koliko budete želeli da budete od pomoći shvatićete da se radi o osobi koja u stvari više voli da bude u ulozi žrtve nego da na konstruktivan način rešava svoje probleme. Nekome je veoma stalo da vas zadrži kao saradnika, moguće da se radi o Ovnu ili Škorpiji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Osećate se dobro u društvu ambicioznih osoba koje su sklone da isteruju pravdu, moguće u društvu nekog Ovna, Strelca ili Raka. Neko podstiče kod vas želju za postizanjem velikih ciljeva i što ste mlađi, to ste ambiciozniji.Dajete sve od sebe da biste uspeli u poslu sa nekim ko vam nije uvek bio odan.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Očekujete da vam se neko izvini ali se to verovatno neće dogoditi, naročito ako se radi o osobi koja je prisutna u medijima, ako je višeg ranga od vas i ako pokušava da vas uveri u svoju lojalnost ma kako se ponašao. Ne dozvoljavate nikom da se poigrava sa vama.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još