NAJBOLJI SEKS: Dođite do vrhunca u isto vreme

Žena ima duži fitilj
Muškarci su poput prekidača za svetlo, dok su žene više kao kompleksna kontrolna tabla, objašnjava seksolog Dajana Houp. Dakle, ženama je obično potrebno više predigre da dostignu uzbuđenje koje prethodi orgazmu. Dok muškarac uzbuđuje ženu, sam mora da ostane opušten, njegovo vreme će doći kada žena bude spremna. To povećava šanse da će oboje biti veoma uzbuđeni u isto vreme.

Kada ste dovoljno zagrejani, isprobajte poze koje stimulišu klitoris, što većini žena najviše prija. Otpozadi je odlična poza za oboje. Još jedan strateški potez: tehnika poravnanja polnih organa znači da je on na ženi, dok ona obmota noge oko njegovog tela, držeći ih relativno ravno. Dok ona podiže karlicu na gore, muškarac se ljulja napred - nazad, pojačavajući trenje najosetljivijih ženskih delova.

Stani – kreni
Da biste imali isti ritam i nivo uzbuđenja, možda će biti potrebno da muškarac uspori kako stvari počinju da se zagrevaju. On će možda morati da potpuno stane u nekom trenutku i dopusti ženi da dostigne njegov nivo uzbuđenja.

Tehnika „plitko i duboko“ može da produži odlaganje “velikog praska”. Plitki prodori stimulišu osetljivo područje oko klitorisa i umanjuje njegovo uzbuđenje, a dublji prodori stimulišu vrh penisa i unutrašnje zone ženskog užitka. Da biste bili usklađeni, muškarac može da se posluži smirivanjem dubokim disanjem ili uspori tempo svojih prodora da bi “kupio” više vremena. Ako može da skrene misli na nešto drugo osim uzbuđenja, savršeno!

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još