NIJE KAO ŠTO OČEKUJETE: Žene pričaju o svojim iskustvima sa MIKROPENISOM

1. Bila sam sa tipom koji je imao minijaturni penis oko godinu dana. Imali smo seks samo jednom, a onda smo se držali oralnog zadovoljavanja. Zapravo, veza nam je bila super!

2. Upoznali smo se preko aplikacije Tinder. Insistirao je da idemo na mnogo izlazaka, a mislila sam da je samo staromodan. Seks je bio malo čudan zbog njegove veličine, ali bio je neverovatan u pružanju orala tako da mi je bilo sjajno. Raskinuli smo na kraju, ali to nije imalo veza sa njegovim penisom.

3. Ušla sam u vezu sa tipom koji je imao mikropenis, a već sam jednom bila sa momkom slične veličine i odlučila da ovom dam šansu. Dok se prethodni trudio da me zadovolji na razne načine, ovaj nije. Na kraju sam odlučila to i da mu kažem. Pitao me da li mi se svideo seks, a ja sam rekla da i nije. Rekla sam mu da nisam osetila ništa. Onda me pitao da li mislim da mu je mali. Rekla sam da jeste. A on se prodrao "a možda ti imaš veliku vaginu". Samo sam otišla.

4. Ja sam Marsi Robin. Prvi čovek sa kojim sam spavala posle razvoda je bio toliko malo obdaren da sam na internetu saznala da je to mikropenis. Ništa nisam osećala tokom seksa, ali sam mu dala šansu. Na kraju se veza raspala zato što je bio previše vezan za mene.

5. Bila sam sa visokim tipom sa velikim šakama. Očekivala sam da će takav biti i bez odeće. Nije. Iako seks nije bio nešto, iskustvo je bilo lepo i ponovili smo ga. Moj savet je da pokušate, ne otpisujte momke tek tako.

6. Imala sam seks sa tipom za koga znam da je jednu devojku učinio trudnom. Rekao mi je da budem gore. Pitala sam ga da li mi se digao, a on je rekao da jeste. Onda sam ga pitala da li je stavio kondom. Rekao je da neće jer će od toga da mu se spusti. Rekla sam mu da je već spušten  - nije bio. Od šoka i besa što neće bezbedan seks sam otišla kući.

7. Prvi put kada sam stavila ruke u pantalone mog dečka shvatila sam da mu je malecan. Bio je kao polovina mog dlana, a ja imam mali dlan. Nije ni bilo seksa, odradila sam sve ručno. Raskinuli smo, a to je bio bitan faktor u mojoj odluci.

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još