HOROSKOP ZA 26.JUN: Vage traže poslovnog partnera, Raku ne ide ništa na ruku, a vi?

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
Mesec u večernjim satima ulazi u Škorpiju ali to ne mora da bude nepovoljno po vas, u stanju ste da se dogovorite sa saradnicima oko bitnih pitanja ako razgovarate na pravi način, uspostavite dobru komunikaciju i nađete neko povoljno rešenje. Dobro se slažete sa Vagom, Lavom ili Lavom znate u koga možete da imate poverenja.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS
Povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka. Venera, i Jupiter odgovaraju pozicijom u Lavu onima koji se bave privatnim biznisom a ulazak Meseca u Škorpiju u večenjim satima pogoduje onima koji treba da rešavaju pitanje nekretnina. Igrajte igre na sreću, dan je odličan. Vreme posvetite onima koji su vam dragi, započnite s njima neki zajednički biznis.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI
Naglašeni su vaš znak i znak Lavasa četiri planete, Jupiter, planeta bogatstva i slave u Lavu pogoduje onima koji rade u medijima, Venera simbol popularnosti u Lavu- aspekt koji ne treba propustiti.Učinite nešto bilo na ličnom ili profesionalnom planu. Dan je dobar za sportiste, umetnike, one koji računaju na sreću,čak i na lutriji.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER
Verujete da možete da se snađete u situaciji u kojoj vam mnogo toga samo prividno ne ide naruku. Ako budete mudri, danas možete uz savete nekog ko vam je izuzetno naklonjen i drag postići nešto što niste ni sanjali da je moglo da se dogodi. Veče donosi razjašnjenje nekih nedoumica.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO
Jupiter u vašem znaku u dobrom aspektu sa Uranom u Ovnu donosi nove poslovne mogućnosti. Ako ne iskoristite povoljnosti koje vam se pružaju na poslovnom planu mnogo gubite. Ispustićete dobru priliku za napredovanje i biće vam kasnije krivo, nekeo će vam preoteti nešto do čega vam je vaoma stalo.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Prilično ste zabrinuti, sve one planete koje deluju povoljno na vatrene i vazdušne znake vas čine iscrpljenim, pomalo nervoznim ili bar nespokojnim. Ako želite da se dogovorite sa jednim Lavom oko bitnih pitanja, budite spremni da u nečemu popustite. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA
Nekome je veoma stalo da vam učini po volji ili da vam pomogne ali vi samo vidite one koji imaju nešto protiv vas ili koji su spremni da vam se suprotstavljaju. Ako želite a nađete dobrog poslovnog partera, biće vam potrebno mišljenje neke Vodolije ili Ovna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO
Prenaglašeno astrološko polje posla čini vas prilično nespokojnim. Imate brojne probleme sa kojima morate da se energično suočite i da ih rešite na najmudriji način ali se i dosta toga okreće protiv vas, naročito ako se uvereni da vaša konkurencija želi da vas istisne iz 'ringa'.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
I vašem znaku se smeši sreća i najverovatnije ćete biti u pilici da dođete do dobre, za vas čak izuzetno povoljne informacije koja se odnosi na posao. Na prvatnom planu takođe možete biti zadovoljni onim što ćete čuti ili o čemu se priča. Moguć važan sastanak sa strancima.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS
Naporan dan ali ako ste u privatnom biznisu mogli biste napraviti dobar kontakt sa onima koji su dobrog materijalnost stanja i spremni da vam se nađu pri ruci u vezi sa vašim veoma važnim odlukama.Verujete da možete da se priviknete na nove uslove rada. Vest od uticajne osobe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS
Trudite se da niko ne primeti koliko vas oduševljava pomisao da ćete imati prilike da postignete nešto što drugima nije polazilo za rukom. Ako vam se dopada ideja o radu u medijima ili imate mogućnost da se istaknete u poslu sa umetnicima, iskoristićete to na najbolji način.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES
Nekome je stalo da se sa vama sretne i dogovori o nekim pitanjima o kojima ne želite da sa svima pričate. Želite da date na znanje Lavu, Vodoliji ili Ovnu da bi trebalo da uvaže vaše stavove i da vam ne prave nepotrebne probleme. Niste spremni na kompromis sa Blizancima ali možete da nađete rešenje za probleme sa Škorpijom ili Rakom.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još