Pola estrade pohrlilo na Coca - Cola party

Coca-Cola sistem proslavio je velikom žurkom u Srbiji 100 godina postojanja čuvene Coca-Cola flašice. Među brojnim poznatim ličnostima iz sveta umetnosti, biznisa i u društvu brojnih partnera brenda Coca-Cola obeležen je jubilej flašice čiji se jedinstveni oblik nije promenio već 100 godina i koja je tokom veka svog postojanja postala istinska ikona pop kulture.

(old_image)

Na velikoj rođendanskoj žurci gosti su imali priliku da se kroz film o nastanku i razvoju Coca-Cola flašice vrate u decenije prošlog veka i da se podsete inspirativne uloge koju je ovaj napitak imao kroz istoriju.

(old_image)

U filmu, s osvrtom na aktuelnu kampanju „Poljubi radost“, brojne poznate ličnosti domaće medijske scene podelile su sa gostima svoja sećanja o prvom „poljupcu“ sa Coca-Cola flašicom, među kojima i TV voditelj Dragan Ilić, glumica Marija Kilibarda, pevačice Ana Štajdohar i Sara Jovanović.

(old_image)

Žurci su između ostalog prisustvovale i brojne poznate ličnosti uključujući Natašu Bekvalac, a gosti su se zabavljali uz Željka Joksimovića i Aleksandru Radović.

Pogledajte još