VRTITE GA OKO MALOG PRSTA: 7 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje

1. Kako si veliki
Ova rečenica odnosi se na dužinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu telesnu visinu. Upotrebite je u pravom trenutku i kontekstu.

2. Kako to dobro radiš
Bez obzira da li vam partner ljubi vrat, stomak ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

3. Izgledaš seksi kada to radiš
Ne osećaju se svi muškarci 100 odsto samouvereno bez odeće, pa će ova rečenica da im stavi osmeh na lice i daće im motivacije da TO rade još bolje.

4. Ovo je bio najintenzivniji vrhunac koji sam ikada doživela
Oni žele da čuju da se njihov trud i pažnja posvećena vašim telesnim reakcijama isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vešti u krevetu, već i da ste vi zadovoljeni.

5. Obožavam miris tvog tela
Seks je fizička aktivnost koja podstiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osećaju neprijatnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov mošusni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

6. Da li smem da te oralno zadovoljim
Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmenjivanje seksi rečenica u spavaćoj sobi. Moguće je i da će da vas zamoli da ponovite još jednom, jer će pomisliti da ga sluh vara.

7. Ovo je bio najbolji seks u mom životu
Najbolja rečenica koju možete da uputite svom partneru. Kažite je samo ako je to prava istina – glumljenje uživanja nikad nije bilo u modi.

Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.