SLUČAJ KANTRIMEN 2: Uzeo kola od devojke, ubio čoveka, pa pobegao

Policija traga za vozačem „golfa 3“ Denisom Č., koji je, kako se sumnja, u petak u 22.15 sati u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu pregazio čoveka starosti oko 65 godina, kad je na njega naleteo „golfom 3“ i pobegao s lica mesta.

Identitet nastradalog čoveka još uvek nije poznat, a prema rečima očevidaca, nastradao je kad je pokušao da pređe ulicu nedaleko od semafora i pešačkog prelaza.

Išao velikom brzinom

- Beli „golf“ se kretao iz pravca auto-puta ka Zemunu. Nesrećni čovek je napravio nekoliko koraka kad je na njega naleteo automobil. Od strahovitog udarca čovek je leteo nekoliko metara i pao pred „ford karavan“ koji su išao iz suprotnog smera - priča žena koja se slučajno zatekla na ulici.

Prema njenim rečima, vozač „golfa“ velikom brzinom je produžio dalje, dok je drugom vozaču kome je telo palo ispred automobila pozlilo.

Nije imao dokumenta

- Srećom on je odmah ukočio i nije udario čoveka, uspeo je da ukoči i da ga izbegne. Pokušao je da pomogne pešaku, ali već je bilo kasno, nakon toga je i njemu pozlilo od šoka - kaže sagovornica Kurira.

Ona dodaje da ne zna ko je muškarac koji je nastradao i da je nosio kesu s duvanom.

- Na sebi je imao farmerke i crnu jaknu, koju sam videla za vreme uviđaja. Nesrećnik nije imao kod sebe dokumenta - priča očevidac.

DALA DEČKU OČEV AUTOMOBIL

„Golf 3“ bele boje pronađen je u Zemunu posle udesa, a policija je u saradnji s Trećim osnovnim tužilaštvom otkrila da je ćerka vlasnika vozila lažno prijavila krađu automobila kojim je pešak pregažen.
- Ona je slagala policiju da joj je automobil ukraden. Priznala je da je auto pozajmila svom momku, koji je kasnije izazvao nesreću i pobegao - kaže izvor iz istrage.

Izvor; Kurir

Pogledajte još