ZAGORELA: Koliko se Maca seksala posle Parova

Nakon što se u rijalitiju služila alternativnim "pomagalima" - krastavcem i bananom, Maca Diskrecija je konačno u krevetu završila sa muškarcem.

Nije ni ona sigurna kojim, ali potrebe su zadovoljene a to je jedino na šta je ciljala. Maca je vrlo detaljno opisala svoj prvi seksualni odnos nakon izlaska iz Parova, a čak se pohvalila da je malo falilo da završi u Hitnoj.

- Na žurki u vili sam upoznala tog dečka, čak mu ni ime nisam zapamtila. Mislim da se zove Dejan i ima dvadeset i sedam godina. Napaljeni smo došli kod mene u hotel koji mi televizija plaća i imali smo seks cele noći. Malo je falilo da završim u Hitnoj jer mi je od tolikog seksa pozlilo. Četiri meseca nisam spavala ni sa kim, pa smo se četiri sata neprestano razvaljivali - priča Maca i detaljno opisuje ludu noć:

- Bez prestanka smo se seksali, a ja sam jedva čekala da se na njega popnem i da mešam. Nisam stajala, sad zbog toga ne mogu normalno ni da sedim. Tip me je dobro prodrmao, a nisam mogla da verujem kad mi je u jednom trenutku rekao da bi me ženio. Čini mi se da sam smršala tri kilograma jer sam se preznojavala dok sam skakala. Ovaj seks ću pamtiti dok sam živa - završava Diskrecija.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još