KONCEPT 45.0: Raj za ljubitelje mode u srcu Beograda

0

Koncept 45.0 nastao je sa idejom da Beogradu približi dizajn kao neprikosnovenu vrednost, dizajn kao način života i dizajn kao komadić raja koji nam ulepšava dan.

Misija Koncepta je vrlo jasna: želimo da postanemo centralna tačka dizajnerskog tornada, da na jednom mestu okupimo pažljivo selektovane brendove čiji prioritet je inovativan, moderan, vrcav, zabavan, magičan a jednostavan, glamurozan a pankerski, popularan a pobunjenički- dizajn.

Među komadima koji su u ponudi u ovoj radnji pronaći ćete originalne moderne stvari za kuću sa potpisom brendova AKLH, Baci, BoConcept, Cable and Cotton, Casamania, Dandy Nomad, Miho, Vondom, zatim nesvakidašnji aksesoar brendova 10 fingers, Jump from Paper, Nooka Nuuna, Dzimitry Samal Sunglasses, Spitfire Sunglasses, Thomas.V, Nach Jewelry, Handmade by I&N, Harem Royal, Bone Collection Gadgets i najzad, modne komade za one sa osvešćenim, jedinstvenim stilom: Aloha From Deer, easy2dress, Candy Girls, kao i capsule kolekcije kreirane ekskluzivno samo za Koncept 45.0 beogradskih dizajnerskih brendova Iva Stefanovic + Koncept 45, Oscar Hofman, Iva Bošković za Koncept 45.

U DNK Koncept 45.0 radnje utkana je potreba da se stalno i iznova menja, nadograđuje, traga za inovacijama, prerasta u nešto još bolje. Ovog leta zato, Koncept 45.0 u fokus stavlja sasvim novi segment u svojoj ponudi- ultimativnu selekciju gramofonskih ploča na kojoj bi svaki DJ pozavideo.

Posetite i Fejsbuk i Instagram stranicu Koncept 45.0 radnje.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.