RITAM TVOJIH ŽELJA: UŠĆE šoping centar vas vodi na najpoznatije muzičke festivale

0

Tokom leta UŠĆE Shopping Center „seli“ se sa Ušća i širi festivalsku atmosferu celim Beogradom. Uživajte u koncertima iznenađenja i osvojite vredne nagrade!

Posetioci će imati priliku da uživaju u koncertima Sare Jovanović i Miše Relića na Kalemegdanu 5. jula od 19 časova i na Adi Ciganliji 12. jula od 17 časova. Poznate muzičare pratiće i duhoviti Inspektor Blaža koji garantuje dobru zabavu posetiocima, sa kojima će se družiti i šaliti.

Koncerti iznenađenja su samo uvod u muzičko leto jer UŠĆE SC organizuje i veliku letnju igru „UŠĆE prati ritam tvojih želja“ u kojoj posetioci UŠĆE SC mogu da osvoje putovanje za dvoje u Pariz i to na čuveni „Rock En Seine“ festival, ali i brojne druge nagrade – karte za koncerte Exit, Seadance festival, Sziget Festival, koncert Erosa Ramacotija, zatim karte za Cineplexx bioskop, kao i Beer fest platne kartice.

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da prikupljene račune od kupovine donesete na promo pult u holu UŠĆE Shopping Centra, gde ćete dobiti kartice za učestvovanje koje ubacujete u kutiju. Za potrošeni iznos od 5.000 dinara može se jednom učestvovati, a kupovina od 10.000 dinara donosi još jedno učešće.

Foto: Promo / printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.