HOROSKOP ZA 2. JUL: Bikovi će na putovanje, Vodolije - neko vam radi iza leđa

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Pun Mesec u Jarcu može doneti neke nove interesantne vesti u vezi sa poslom ili ćete imati potrebu da svoju karijeru uzmete u svoje ruke, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Trgovina, moda ili građevina idu vam od ruke i tu možete naći izvor prihoda, bez obzira da li ste mladi ili u zrelim godinama.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da iskoristtie okolnosti u kojima se nalazite na najbolji način ali imate utisak da neko radi nešto protiv vas i da vi ne možete da izađete nakraj sa tuđom zavšću i mržnjom. Nepotrebno se opterećujete tuđim stavovima, mislite na svoje ambicije.Moguć je poziv za putovanje od strane nekog Raka.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nervirate se jer vam situacija izmiče kontroli ili imate jaku konkurenciju u poslu u kome biste želeli da budete veoma uspešni. Muškarci Blizanci su u boljom poziciji naročito ako treba da vode poslovne dogovore dok su dame Blizanci mnogo praktičnije. Mogući su neočekivani dobici u novcu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pun Mesec u blizini Plutona deluje na vas prilično podsticajno po pitanju vaše dalje karijere, naročito ako ona zavisi od vaše sposobnosti da se bavite timskim radom. Nekome je stalo da vas ima u svojoj ekipi, moguće jednom Raku, Škorpiji Jarcu ili Ribama. Možete biti veoma uspešni u odgovornim poslovima od kojih ne bežite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nespokojni ste, dan nije povoljan, posebno za one koji nisu načisto šta bi trebalo da rade, kojim poslom da se bave, koji su nezadovoljni i oklevaju. Budite spremni na neke ustupke jer bez toga nećete uspeti ništa da uradite. Pokušavate da rešite dilemu u vezi sa jednom Škorpijom koja ne zna kako da se postavi po veoma važnom pitanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate ideju kako biste mogli da zaradite neki dodatni novac, moguće da se radi o poslu u domenu mašinstva, građevine ili u društvenim delatnostima. Ako ste uvredili saradnika, bilo bi mudro da mu se izvinite jer bi vaša saradnja mogla da krene u lošem pravcu. Osećate se sjajno u društvu jedne Škorpije.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Niko vas ne ometa u radu ali ste nespokojni. Nešto na šta ste računali nije se dogodilo a vi niste sigurni kako dalje da se postavite prema jednom Raku ili Lavu koji imaju grandiozne planove. Ne želite da izgubite klijente i ako ste privatnik daćete sve od sebe da se to ne dogodi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mediji su za vas pravi izbor, trgovina ili pisanje. Možete imati uspeha u radu sa vaeoma moćnim i uticajnim osobama koje dobro znaju koliko vredite i koliko toga mogu da dobiju od vas. Saturn u vašem znaku može vas učiniti pomalo svojeglavim u pregovorima sa Jarcem ili Vodolijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući novca i posla ne može doneti ništa loše osim ako ne budete preterano naporni u pokušaju da drugom nametnete svoj sistem vrednosti. Prilično ste svojeglavi i verovatno nećete pristati na nešto što bi u stvari moglo biti za vas način na koji biste lako mogli rešiti problem.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pun Mesec u vašem znaku čini vas spremnim da se maksimalno angažujete u poslu koji ima veze sa javnošću. Dobićete poziv od nekog na koga ste oduvek mogli da računate. Nećete imati prililiku da ubedite jednog Bika ili Vagu u ono što želite ali ćete morati da obavite razgovor sa Lavom koji se ponaša prilčno svojeglavo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ostajete dosledni sebi što se može loše odraziti na vaš posao. Neka žena, ma kog pola da ste, radi vam iza leđa, štiti svoje interese a na vas i ne obraća pažnju. Mnogima je stalo da budu sa vama u dobirm odnosima ali vi niste spremni da u svemu popuštate. Pazite da ne budete na finansijskom gubitku.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Neko želi da vam učini po volji kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese popularnost ili posao koji nećete želeti da izgubite zbog nečijeg mišljenja niti ćete želeti da slušate tuđe savete. Ipak, Bik, Vaga ili Rak mogu doneti nove poslovne mogućnosti na koje duže vreme čekate.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još