HOROSKOP ZA 3. JUL: Lavovi će biti isprovocirani, Vodolije dobijaju neočekivanu ponudu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Odgovara vam pozicija Meseca u Vodoliji u večernjim satima, naročito ako ste timski igrač. Ulažete velike napore u ono što radite da biste dobili neophodno priznanje koje bi značilo ne samo da ste prihvaćeni nego i cenjeni. Slika koju imate sami o sebi u velikoj meri zavisi od odjeka na koji nailaziate od strane kako onih koji vas vole i onih koji vam osporavaju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo nije vaš dan. Nervozni ste i nestrpljivi da vidite rezultat onoga na šta ste uložili trud. Ipak, najgore je što priželjkujete da problem rešite na najlakši mogući način. Neko će vam dati na znanje da računa na vas i bilo bi bolje da ispoštujete dogovor. Jedna Vodolija ili Blizanci vas požurkuju u vezi sa nečim što ste obećali da ćete uraditi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokušavate da se dogovorte sa Rakom ili Škorpijom ali vam to ne polazi za rukom.U večernjim satima dobijate ponude o kojima ste maštali i to će biti prilično nejasna ponuda o kojoj treba razmisliti. Budite spremni da se prihvatite nekog posla koji vam možda ne izgleda tako sjajan, iz toga može nešto dobro da se izrodi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mnogo toga kreće nabolje jer ste vi to tako rešili, posebno u sferi finansija. Želite da se izborite za svoje mesto pod suncem na svoj način. Pokušavate da se postavite maksimalno profesionalno i da sebi ne dozvolite da vas bilo ko opterećuje svojim problemima. Vreme je novac, to je danas vaša deviza.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nekome je stalo da vas ubedi u ono što želi i pokušaće da vas provocira da bi saznao ono što ga interesuje. Dobra saradnja sa Vodolijom, može doneti mnogo toga dobrog. Verujete da je možete možete ostvariti sa Ribama, Bikovima i Vagama, naročito ako se i privatno poznajete ili družite. Rak i Jarac vam neće reći istinu u vezi sa nečim veoma bitnim.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Predpodnevni sati donose vam mnogo susreta i veliku emotivnu angažovanost u vezi sa nečim što se ne tiče vas lično već osoba koje su vam drage. Pokazujete veliku privrženost prema nekom ko možda i nije bio tako fer prema vama koliko ste vi prema njemu. Očekujete poziv od nekog s kim ste nekada veoma dobro sarađivali.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vaš znak je pod dobrim uticajem mnogih planeta koje simbolizuju javnost i popularnost. Najzad postajete krajnje praktični. Koga danas sretnete, taj će vam biti značajan na duži rok. Prisustvo Venere u Lavu može značiti dobru poslovnu ponudu. Ne odustajete od svojih želja i trudite se da postignete makimum u profesiji ma šta to zahtevalo od vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušaćete da se prilagodite nekim novim uslovima rada, moguće da ćete morati da se zadovoljite sa manjim prihodima jer imate svoj cilj i znate tačno šta su vaše trenutne ambicije.Najvažnije vam je da napredujete i da nastavite sa ostvarenjem cilja.Verujete da možete da ubedite jednog Lava da treba da vam dopusti da nešto uradite po svome.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Svesni ste svojih potencijala i malo ko može da vas razuveri da možda po nekim pitanjima niste u pravu i preterujete. Trudite se da ostanete hladnokrvni društvu jednog Raka ili Bika koji vas pomalo provociraju u vezi sa poslovnom odlukom koju nikako da donesete. Imajte poverenja u Vodoliju sa kojom ste oduvek dobro sarađivali.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate potrebu za uspostavljenjem bliže saradnje sa Škorpijom i Rakom, ponekom Devicom ili Vagom. Izazovan položaj Marsa i Sunca posebno pogoduje rođenima u prvoj dekadi znaka dok su oni rođeni pred kraj znaka skloni da preuveličavaju događaje ili su skloni subjektivizmu. Pokušavate da nađete najbolji način kako da se uklopite u novu sredinu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Očekujete mnogo od onih koji su vam obećali pomoć ali ćete u stvari biti pre spremni da se prilagodite uslovima rada, čak i ako nisu povoljni ili ako vas čeka naporan dan pun raznih aktivnosti nego da menjate planove. Ipak, neka potpuno neočekivana ponuda može vas prijatno iznenaditi.U večernjim satima planirate izlazak na neki veći skup.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne odustajete od nečega što ste sebi stavili u zadatak a moguće da se tiče saradnje sa jednom Škorpijom, Jarcem ili Ovnom. Zapitajte se da li imate dovoljno snage za ono što vas čeka i što smatrate da je za vas najbolje u ovom trenutku. Vaša impulsivnost se može okrenuti protiv vas.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još