ZAŠTO LEPOTICE VOLE ZVERI: Lepi nisu, ali su zato frajeri - kako?

Međutim, šta ako ljudi, u ovom slučaju muškarci, iako nezavidne fizionomije postanu doslovce seks simboli?

Prva asocijacija na “ružnjikavog muškarca koji ima ono nešto” je svakako Vensan Kasel, naročito ako se uzme u obzir da je čitavih 18 godina bio partner verovatno najlepše žene na svetu, Monike Beluči.


Njegovu fizionomiju mediji su eufemizmima opisivali kao sirovu energiju ili specifičnu pojavu, a žene širom sveta su naglas uzdisale za njim i govorile kako bi se rado zamenile sa Monikom.
S obzirom da iz njega isijava nesputana na momente i drska energija, biće da je to ključni faktor njegovog magnetizma koji u ženama stvara poriv da ga ukrote.

A srž francuskog šarma, “buntovni raskalašni ujedno neodoljivi večiti dečkić” potiče dolaskom moderne na umetničku scenu, razvija se kroz sve moguće i nemoguće pesnike, glumce i slikare i zaokružuje se u jednom liku. Nimalo na oko privlačnom.


Serž Gensbur je rođeni provokator koga su volele najlepše žene svog vremena, Brižit Bardo, Džejn Birkin, Katrin Denev, šuška se čak i Vanesa Paradi... Kroz njihove živote proletao bi poput letnjeg pljuska, donoseći toplinu, strast i energiju, i ostavljajući pustoš. Šta dalje reći o čoveku koji je otpevao najseksi pesmu svih vremena?


Šon Pen je svetlosnim godinama daleko od lepotana, a šetao je vrhunske ribetine, od Madone do Šarliz Teron. Skoro tri decenije nalazi se na tržištu “dobrih frajera”, i po svemu sudeći, nema nameru da se skrasi. Buntovan i problematičan karakter samo su doprineli njegovom imidžu neukrotivog zavodnika.


Kako ne pomenuti i Vudi Alena koji otkako je zakoračio na scenu izgleda staro i dosadno, a bio je u braku sa prelepom Miom Farou? Nije dugo patio nakon razvoda, naprotiv - ubrzo je ušao u vezu pa u brak sa, ni manje ni više, nego usvojenom ćerkom svoje bivše žene. I tu se njegova zavodnička karijera završava (nadamo se).

- Za lepotu nipošto ne bih dao svoj humor jer nikada nisam mario za fizički izgled - kazao je svojeremeno.

Još jedan nenaočit Francuz je zaslužio da ga pomenemo, a zove se Rože Vadim. Osim što je vršnjak i sugrađanin pomenutog Serža Gensbura, a i filmski kolega, njih dvojica su imali isti ukus za žene. Tačnije, bili su magnet za lepe, uspešne i poželjne žene, tako da je i Rože overiolegendarnu Brižitku, kaprivioznu Katrin, a stigao je i da oženi Džejn Fondu.


Lepo lice i atletska građa nisu ama baš nikakva garancija za frajerizam, nema sumnje. Autentičnost, nesputanost, pa čak i problematičnost koja u ženama stvara poriv za kroćenjem, su ono što muškarca čini idealnim plenom ženama koje traže ljubav koja izuva. Lepo lice ionako ostari.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.