Tajna SAVRŠENE LINIJE: Hranim se zdravo i uvek sam sita

Znamo da je teško poverovati da postoji mogućnost da ćete se najesti od zdrave hrane, ali nastavite da čitate i videćete!

Pasulj
je sjajan izvor vlakana i dugo ćete se osećati sito. Samo ga spremajte vojnički, a ne sa suvim mesom i vaša linija će vam biti zahvalna.

Ovsene pahuljice
su najbolji doručak, odaberite one bez veštačkih aroma i uživajte. Osim što će vas učiniti sitim, one održavaju i nivoe holesterola na normali.

Brokoli
ima neverovatne količine antioksidansa, ima pozitivno dejstvo koje drži rak na odstojanju i dovoljno vlakana da se najedete za ceo dan!

Kelj je superhrana – možete da pravite vegetarijanske sarmice, ćorbe ili salate od njega, a neverovatno je zdrav i sadrži ogromne količine antioksidanata.

Maline ne samo da sadrže dovoljno vitamina C da zadovolje sve dnevne potrebe, već je jedna šolja dovoljna za jedan obrok.

Kruške – iskoristite leto i jedite ih što više, imaju malo kalorija, dosta vlakana, ne goje i u sebi imaju dovoljno šećera da nećete imati potrebu da posežete za čokoladicama

Šargarepe
ne samo što će vas najesti, već će obezbediti i beta – karoten koji vam je u ovim letnjim danima neophodan. Sedam većih šargarepa vam je dovoljno za obrok.

Nadlanu / T.D.

Foto: yayimages.com

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.