DIRLJIVO: Švarceneger napisao neverovatno pismo fanu koji je na samrti

Reddit korisnik je podelio neverovatnu priču o tome kako su se on i njegov otac dopisivali sa čuvenim glumcem preko interneta.

Oni su ogromni fanovi Terminatora, ali problem sa mentalnim zdravljem je sprečavao oca da gleda filmove u poslednje vreme. Svejedno je pristao da sa sinom pođe u bioskop da odgleda Terminator: Genesis, zato što im je obojici serijal jako bitan. Sin mu je bio više nego srećan, jer kako kaže, tokom dirljive scene u ovom filmu, je po prvi put u više meseci video oca kako se smeje.

Ovu priču je on podelio na Redditu, a onda je dobio odgovor od Švarcenegera LIČNO!

Terminator je postavio komentar ispod Reddit priče i napisao:
"Vau. Ja sam u Koreji na ludoj turneji, ali zaustavio si me u pola koraka. Ovo je neverovatno dirljivo. Hvala što si to podelio. Voleo bih da kažem "ovo je razlog što ovo radim", ali treba da znaš da si ti taj koji je učinio da se tvoj otac osmehuje. Tvoje prisustvo i briga. Srećan rođendan, veoma si mudar za svojih 30 godina."

Na ovom videu možete da vidite rukom pisanu poruku koju je Švarceneger poslao ocu i sinu, kao i da vidite slike na kojima oni nose T-800 naočare za sunce i drže uramljenu kopiju pisma. To je neverovatan podsetnik dobre volje jedne zvezde i dirljiva uspomena na to koliko ove ogromne franšize mogu da znače obožavaocima.

Nadlanu/ T.D.

Pogledajte još