ZVEZDE VAM PORUČUJU ZA 4. JUL: Jarca čeka naporan dan, a jednom znaku sledi uspeh!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Merkur iz astrološkog polja komunikacija može doneti raspravu u domu ili nedovoljnu samokontrolu zbog čega možete stupiti u konflikt sa jednim Rakom.U večernjim satima moguć je susret sa Vodolijom koja nije ni malo ravnodušna prema vašem poslovnom predlogu. Ako vam se Jarac suprotstavi, ne ulazite u raspravu.

BIK (21.4.- 21.5)

Verujete da ćete ubediti Lava, Raka ili Blizance u ono što želite ali to neće ići baš tako lako. Moraćete da promenite taktiku i pokušate da date validne razloge zašto ne odstupate od svog stava ili svoje koncepcije.Bik i Vodolija čekaju da ih pozovete.Moguć je prelazak na neko novo radno mesto gde biste bili samostalniji.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Dobro bi vam došao razgovor sa Vodolijom ili sa Rakom koji mogu da vam ukažu na vaše greške a to je ono što vi izbegavate. Ako niste spremni da se suočite sa svojim propustima, možete se vrlo brzo naći u situaciji da ih ponovite. Nemojte se raspravljati sa osobom do koje vam je u stvari izuzetno stalo.

RAK (22.6. – 22.7.)

Verujete da samo od vas zavisi kako će se odvijati vaši poslovi. Moguće da ćete uspeti da ubedite Bika, Raka ili Blizance da treba da vam daju šansu da pokažete svoj talenat ili će vaše iskustvo doći do punog izražaja.Nekome je veoma stalo da sa vama uspostavi dobru komunikaciju.

LAV (23.7.- 22.8.)

Nemojte se previše opterećivati onim što bi jedan Rak ili Bik mogli da kažu na vaš račun ali takođe nemojte ni nipodištavati njihove savete. Verujete da možete da uz pomoć neke Vodolije ostvarite svoju zamisao.Rešavate pitanje u vezi sa nekretinama. Moguća je vest o novčanom dobitku.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Dobro se slažete sa osobama koje su u stanju da dele vaše stavove po mnogim pitanjima. Bićete raspoloženi u društvu Bika, u večernjim satima i možda nekog Raka, Škorpije ili Jarca. Imaćete o čemu da pričate i to će vam doneti nove ideje u vezi sa poslom.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ovo bi mogao biti jedan od uspešnijih dana jer praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja ali i vaša kreativnost. Verujete da možete da uverite jednog Lava da treba da vam veruje kada mu dajete savete za njegovo ali i opšte dobro. Jedan Rak je spreman da vas u nečemu zameni i učini uslugu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Tek u kasnim večernjim satima moći ćete da nađete zajednički jezik sa onima sa kojima inače ne uspevate lako da se dogovorite čak ni oko sitnica, naročito ako ste u zrelim godinama. Što je odgovorniji vaš posao to ste skloniji da verujete da neko radi nešto protiv vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Iskorisitite naklonost nekog Raka ili jedne Riba, Jarca i Škorpije i krenuće vam nabolje.Možete naći način kako da izađete iz problema, posebno poslovnih, ako ste spremni da uložite poveću svotu novca u posao, iako nemate garancije u pogledu uspeha. Moguća vest o povećem novcu.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Naporan dan posebno za one koji žele da sve završe što je moguće brže i koji nemaju mnogo nerava da se raspravaljaju ili ubeđuju oko nekih bitnih pitanja. Nemojte insistirati na svom stavu ako niste sigurni da ste u pravu ili ako zante da bi to moglo doneti nekakve probleme u radu sa šefom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete egzaltirano ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve. Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao sa strancima i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgoara.Dobro se slažete sa Lavom ili Vagom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Verujete da vam može pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu.Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Škorpijom oko podele dužnosti. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još