Htela selfi sa oblakoderima i PALA U SMRT!

0

Studentkinja Ruskog državnog univerziteta za turizam i uslužnu industriju pokušavala je da uslika selfi ispred jedne od moskovskih znamenitosti, ali je u tom pokušaju pala

Jedna mlada Ruskinja poginula je u padu sa mosta na kojem je pokušala da napravi fotografiju same sebe sa oblakoderima moskovskog finansijskog centra u pozadini, saopštila je ruska policija.

Žrtva, 21-godišnja studentkinja Ruskog državnog univerziteta za turizam i uslužnu industriju, navodno je pokušavala da uslika selfi ispred jedne od moskovskih znamenitosti, ali je u tom pokušaju pala sa mosta.

Do incidenta je došlo sinoć u blizini Moskovskog međunarodnog biznis centra, koji se takođe naziva “Moskovski siti”. Prema preliminarnim informacijama, mlada žena je pokušavala da napravi selfi zajedno sa svojim prijateljima, ali se nije dobro uhvatila za ogradu mosta i pala je sa njega na obalu reke, rekao je izvor.

Drugi izvori, međutim, navode da je devojka poginula zato što je ograda mosta, na koju se naslonila da bi napravila selfi, bila slomljena.

Nadlanu / izvor: Kurir

Foto: yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.