HOROR U KRALJEVU Nestali penzioner pronađen obešen o drvo

Pretpostavlja se da je Miroslav izvršio samoubistvo, jer je pronađen obešen o drvo. Porodica Miroslava Dragutinovića je u potpunom šoku, jer se tako nešto nije ni moglo naslutiti, s obzirom da je vodio normalan život na imanju sa svojom porodicom.

Jutros je ponovo krenula potraga za mojim ocem. Oko tridesetak ljudi iz sela je krenulo da pretražuje teren. Jedan od komšija je ušao u obližnji šumarak, u koji niko nije ulazio 15 godina, i video je tatu obešenog o drvo – ispričala je za Blic, kroz suze, Zorica Joković, ćerka Miroslava Dragutinovića.

U prošlu sredu popodne, kada se izgubio svaki trag Miroslavu, ništa nije moglo naslutiti da će se ovaj čovek obesiti.

Unučići i još neki prijatelji su sedeli ispred kuće. On je samo ustao, i otišao iza kuće, gde uvek ide, jer na selu ima dosta posla. Majka je pomislila da je možda svratio kod nekog komšije, pa se zadržao. Ali, desila se strašna tragedija za našu porodicu. Ne mogu da verujem da tate više nema – priča Zorica.

Poslednjih dana u potragu su se uključili svi meštani Samaila, a bile su obaveštene kraljevačka i čačanska policija, Miroslav Dragutinović je bio vozač do odlaska u penziju pre tri godine, radio je u “Kablaru”, psihički je stabilan i osim visokog krvnog pritiska nije imao drugih zdravstvenih problema.

Izvor: Blic


Foto: Yayimages/ilustracija