HOROSKOP ZA 6. JUL: Ovnovi dobijaju poziv koji im menja život, Ribe – neko se okrenuo protiv vas

0

Saznajte šta vam astrološka predviđanja donose na početku ove nedelje.

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trudite se da izmirite dugove ili da napravite dogovor sa nekim ko vam nešto duguje. Možete biti prijatno iznenađeni nečijim javljanjem ili ćete dobiti poziv koji bi mogao da vam iz korena izmeni život. Trudite se da nađete najbolji način kako da se sa jednim Lavom dogovorite oko početka novog posla.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nekome je stalo da vas ima kao saradnika a vama je najvažnija finansijska sigurnost. Želite da po svaku cenu budete primećeni negde u nekom velikom društvu u okviru koga možete da izložite svoje ideje. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što neko o vama priča. Dobićete priliku o kojoj ste sanjali a odnosi se na inostranstvo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ostajete pri svom stavu iako vas to u velikoj meri čini nedovoljno efikasnim. Ako želite da se dogovorite sa Devicom oko novog posla, verovatno ćete imati mogućnost da joj nametnete svoj stav. Trebalo bi da dobijete poziv od nekog ko živi u inostranstvu ili ko odlučuje o vašem stručnom usavršavanju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dobićete priliku da uđete u dobru poslovnu kombinaciju sa nekim ko vam je oduvek bio naklonjen. Danas ste previše nezadovoljnim razvojem situacije u okviru privatnog posla. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Blizancima koji vam ne čine ništa loše.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dajete na znanje da vas nešto nervira i da želite da nešto uradite po svome. Okolina misli da terate inat. Pasivan stav donosi probleme tokom prepodnevnih sati jer vas mogu nadigrati oni koji su lošiji od vas u svakom pogledu. To se odnosi samo na mlade, previše sigurne u sebe predstavnike vašeg znaka koji su se previše uživeli u ulogu potencijalnog pobednika. Pazite s kim stupate u finansijski aranžman.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Dan vam donosi nove poslovne planove. Situacija u svetu biznisa nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Rakom ili Ovanom. Spremni ste da uradite nešto po svojim impulsima a ne onako kako smatrate da je ispravno.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Prilično ste nervozni jer imate utisak da neko radi nešto protiv vas i da pokušava da vas nagovori da se prihvatite novih dužnosti. Svesni ste svojih potencijala ali i nedovoljne ambicije ili spremnosti da uradite ono što bi trebalo da biste bili uspešni. Strepite da biste mogli doći u iskušenje da uradite nešto što u stvari ne bi bilo povoljno po vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan vam donosi mnogo toga novog ali je potrebno da budete skromni i da prihvatite mogućnost nalaženja pravog rešenja.Očekujete da vam se javi jedna Vodolija i da vam ponudi rešenje koje bi za vas moglo biti najbolje. Verujete da možete da postignete cilj samo vam je potrebna podrška porodice, naročito ako ste mladi. Trudite se da nađete nov izvor prihoda.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Moguć je razgovor o nečemu što bi za vas moglo biti vome povoljno kao rešenje za nove projekte. Dobijate u poslepodnevnim satima mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja. Ovo bi mogao biti za vas jedan od boljih dana ako ste u situaciji da odlučujete o nečemu što je za vas i za tim vaših saradnika veoma bitno.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da nađete način kako da se priviknete na nove poslove ili da nađete odgovarajuće saradnike. Veče donosi moguće probleme u saradnji sa Ribama koje ne pokazuju dovoljno razumevanja za nas. Neko pokušava da vam nametne osećaj krivice. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i slede vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje, naročito ako ste umetnik.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radite a vi verovatno čekate neku treću priliku. Paralelni poslovi su ono što vas inače veoma interesuje i nalazite razne mogućnosti za zaradu, između ostalog i posao za koji niko ne zna ili o kome nikom ne pričate. Niste bili uvek u ovako povoljnoj situaciji kao što ste sada.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobro se snalazite u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Neko ima nešto protiv vas i jasno vam je da ćete morati da se pozabavite bilo konkurencijom ili osobama koje vam nisu iskreni prijatelji. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.

Izvor: conopljanews.net

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.