SAMO BAHATO: Loše starlete idu u rijaliti, a dobre dobijaju državnu funkciju! (FOTO)

Završile su privatne fakultete i ubrzo uhlebljenje pronašle u državnim institucijama. E sad, ništa od toga ne bi bio problem da nisu skretale pažnju na neprimeren način.

"Nogu je povukla" Vanja Hadžović, devojka koju je angažovao Ivan Mrkić za savetničke poslove. Domaći internet je sedmicama brujao o tome kako može devojka koja je praktično tek završila privatni fakultet da dobije takvu poziciju, pored svih kvalitetnih mladih ljudi sa državnih fakulteta i sa relevantnim referencama. Njene provokativne fotografije dodatno su podgrejale netrpeljivost.

(old_image)

- U MVP je došla na preporuku Branka Ružića - Bila potpredsednica omladine SPS u Zemunu - Završila "Megatrend" - Poznata po obnaženim snimcima na internetu

I ovaj "slučaj" bi bio zaboravljen kao i svi slični u ovoj zemlji, međutim, lavinu je pokrenula Dušica Jevđenić, devojka sa diplomatskim pasošem koja je suzavcem napala policajce. Pojavile su se spekulacije da Dušica ima dete sa jednim moćnim funkcionerom koji joj je obezbedio luksuzan život, a i pomenuti pasoš kojim je pretila.

(old_image)

- Ima diplomatski pasoš
- Ljubitelj oružja i skupih automobila
- Raskalašan život, bogati ljubavnik
- Napala policajce tvrdeći da je savetnica u MSP

I klupko je počelo da se odmotava

Upoznajte Mariju Grujić! Osim što je lepa, mlada i zgodna, ovaj Megatrendov kadar je našao zaposlenje ni manje ni više nego u Ministarstvu unutrašnjih poslova! Doduše, nije sama našla, već njen mladić koji je poznat skijaš i "radi nešto sa Nikolićem", kako sama kaže.

(old_image)

- Završila "Megatrend" i bez iskustva došla u MSP
- Njen verenik je navodno blizak Predsedništvu i Tomislavu Nikoliću
- Slikala se za muške časopise

Nevena Ljubić Bojović je ćerka beogradskog zlatara, inače bliskog prijatelja Tomislava Nikolića. Dovoljno za posao u miniatarstvu, naravno spoljnih poslova. Koliko je Nevena revnosno i odgovorno shvatala svoj posao, svedoči to da je kolegama davala popust za kupovinu u porodičnoj zlatari.

(old_image)

- Završila "Akademiju lepih umetnosti"
- Otac poznati zlatar, a ona vlasnica zlatare "Spenderella"
- Otac je prijatelj Tomislava Nikolića
- Nosi torbice vredne hiljade evra

Svim ovim devojkama, osim dobrog izgleda, zajednički su privatni fakulteti, i veze sa političkim vrhom zahvaljujući kojima se nalaze tu gde jesu. I to nije upitno, jednostavno su imale sreće.

Da nije bilo bahatosti i raskalašnosti, gotovo ih niko ne bi primetio pored svih silnih uposlenika na državnoj grbači. Iako je pre manje od godinu dana najavljeno da će "državne starlete" izleteti iz diplomatije, to se očigledno nije desilo.

"Garnitura Ivana Mrkića" je i dalje tu gde jeste, a po svemu sudeći, to se neće skoro promeniti. Ostaje samo da se nadamo da neka od njih ima više u glavi od poriva za doobrim oblačenjem.

Pogledajte još