Agrobanka novi sponzor Partizana

BEOGRAD, 29. oktobra 2009. (Beta) - Fudbalski klub Partizan potpisao je  trogodišnji ugovor sa Agrobankom, koja je i sponzor Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Predsednik Izvršnog odbora Agrobanke Dušan Antonić rekao je da ta banka želi da podrži sve uspešne domaće sportiste i klubove.

"Negujemo i pomažemo domaći sport i cenimo rezultate koje postižu naši takmičari. Ovim potezom želimo da damo signal da ne pravimo razliku između klubova. Partizan je dobra i uspešna ekipa i nadamo se da će nakon ovog ugovora rezultati biti još bolji", kazao je Antonić novinarima u Beogradu.

On nije želeo da otkrije finansijske detalje ugovora sa Partizanom, ali je rekao da je "gotovo isti" kao onaj potpisan sa Crvenom zvezdom.

Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je da veruje da će potpisivanje ugovora doprineti da i "crno-beli" i Agrobanka zadrže vodeće pozicije u svojim sektorima.

"Ovo je lep dan i za Agrobanku i za Partizan. Naša porodica je jača za još jednog člana. U pitanju je još jedna kompanija koja je simbol uspeha i potpisivanje ovog ugovora doprineće finansijskoj stabilnosti kluba u situaciji kada je to preko potrebno svakom sportskom kolektivu", zaključio je Đurić.

Pogledajte još