HOROSKOP ZA 8. JUL: Blizanac u problemima, Jarca čeka neprijatno iznenađenje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Podozrivi ste s razlogom i čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali, ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Neće vas izneveriti Škorpija i Jarac, neka Vaga će vam dati koristan savet ako vam je potreban a sa Vodolijom niste načisto kakav odnos da uspostavite.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Preterana ambicija ne donosi vam ništa dobro a Mesec u Ovnu i dalje vas čini svesnim svojih potencijala ali u marketinškog smislu sebi ne činite ništa dobro. Ponašate se previše autodestruktivno.Čekate da neko kaže nešto lepo o vama i u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću okoline nego sa prijateljskim stavom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Pasivan stav donosi probleme jer vas mogu 'nadigrati' oni koji su lošiji od vas u svako pogledu.Moguća dobra saradnja sa Vagom ili Lavom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Potrebni su vam pouzdani, dugogodišnji saradnici, iskusniji od vas. Saradnja sa osobama sa nemačkog jezičkog područja može biti veoma napeta ako niste spremni da u nečemu popustite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da je sve do vas,i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Moguć uspeh u radu sa strancima. Dobro se slažete sa Ovnom, Vodolijom, Vagom i to traje već izvesno vreme. Možete dobiti neočekivani novčani dobitak.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dan je pogodan za vredne i kreativne i verovatno će negde otputovati, a ako budu na službenom putu biće im prijatno. Moguć je susret sa nekim ko živi u nekoj zapadnoevropskoj zemlji. Pokušajte da se dogovorite sa Blizancima ili Strelcem oko nekih bitnih pitanja. Dobijate priliku da se dogovorite sa nekim oko finansija ili vraćanja nekog duga.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Veoma ste akvitni ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš društveni život. Pokazujete veliko interesovanje za aktivnosti Riba,Ovna ili Lava. Kontakti sa Bikovima i Rakovima mogu doneti neke nove ideje kada je u pitanju projekat na kome biste mogli dobro zaraditi.Trudite se da nađete vremena i za malo odmora.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ako budete dovoljno pronicljivi da shvatite odakle duvaju nepovoljni vetrovi i ako budete spremni na bilo kakav kompromis, moguć je dogovor. Nemojte prihvatati zdravo za gotovo sve što vam kažu Ribe Ovan ili neka Devica koja ni sama ne zna kakvu odluku da donese. Imate mnogo ideja u vezi sa novim poslom i potrebno je samo da se pridržavate svog plana.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa Ovnom niti sa majskim Blizancima. Ponuda za saradnju sa Strelcem biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.Mogućnost dobrog posla sa Lavom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Budite oprezni u saradnji sa Lavom, Vagom ili Strelcem, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci. Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ako spadate u praktične koje konstruktivno razmišljaju, realni ste i ne želite da rizikujete, možete se lako dogovoriti sa Bikom ili Rakom oko posla koji vas interesuje. Ipak, mlađa osoba vas može nagovoriti na nešto sa čime se vi intimno ne slažete i zato budite oprezni u poslovnim pregovorima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Situacija u biznisu nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Devicom,Rakom ili Jarcem. Veoma ste ambiciozni i to svima dajete na znanje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još