SUROVO NAPALI NOVAKA: "Agresivno je vikao na skupljačicu loptica" (VIDEO)

0

Iako je najbolji teniser sveta nakon dva dana izlaska na teren izborio plasman u četvrtfinale Vimbldona, britanski mediji bave se drugim stvarima.

Naime, dve mlade novinarke “Dejli mejla”, rešile su da napišu članak čiji je naslov podugačak i glasi: “Sad je Đoković izgubio hladnokrvnost: Svetski broj 1 se izdrao na skupljačicu loptica tokom napetog meča – i to dan nakon što je Australijanac Nik Kirios upleten u rasitički problem zbog (svog) ponašanja na terenu”.

“U poslednjem segmentu svog meča, Srbin je na momenat izgubio svoju prisebnost, vičući i gestikulirajući prema skupljačici loptica dečjeg lica. Očigledno tražeći svoj peškir, 28-godišnjak je vrištao u njenom pravcu i besno uzdizao ruke. Nakon što je obrisao lice, peškir je odbacio u pravcu devojčice pre nego što je nastavio da igra. Devojčica je ostala vidljivo potresena, suzdržavajući suze, navode izvori sa terena”.

“Devojčica je nervozno pila vodu iz flašice nekoliko trenutaka posle te erupcije, a obrazi su joj bili crveniji nego što je to prethodno bio slučaj. Nakon što je savladao svog rivala iz Južne Afrike, Đoković je navodno napustio teren broj 1 bez da ju je pogledao”, navodi se u ovom tekstu, u kome posle “izvora sa terena”, i “navodno”, sledi i “sagovornik”:

“Gledalac je rekao: 'Bio je na manje od metar od nje, bio sam potpuno šokiran (ponašanjem Đokovića). A ona (skupljačica loptica) je morala da ostane na terenu. Tresla se”.

Novak Đoković je posle ovakvog “upiranja prstom” rekao da će uputiti izvinjenje:

“Izdrao sam se, ali ne na nekoga drugog, već na sebe. Gledao sam ka loži, ali sam govorio sebi… Emocije su tu. Uvek idete kroz uspone i padove, a ja sam pokušavao da se motivišem. U prvom danu ovog meča nisam pokazivao mnogo emocija, probao sam da ih zadržim za sebe. Ali, nekada je dobro viknuti i izbaciti ih iz sebe, bar to tako funkcioniše kod mene. Kod drugih je drugačije. Žao mi je… Ovo nije imalo veze sa njom (skupljačicom loptica). Možda se samo uplašila mog vriska. Bio sam joj blizu. Definitivno ću joj se izviniti ako sam uradio nešto loše”.

Ovo je video koji je britanski mediij priložio kao “dokaz”:

Nadlanu / izvor: blic.rs

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.