BRITANCI IZVREĐALI NOLETA: On je detinjasti siledžija

Nakon što je britanski "Dejli mejl" optužio Novaka Đokovića za agresivno ponašanje prema skupljačici loptica na Vimbldonu, usledila je salva negativnih komentara Britanaca koji ne štede reči.

Ovo su samo neki od njih:

"Mlada dama je učinila sve da ostane pribrana. Njeni roditelji bi trebalo da budu ponosni."

"Trebalo je da ga tresne otpozadi kada se okrenuo."

"Detinjasti srpski siledžija."

"Trebalo je da mu opali jedan dobar šamar i prošeta dalje."

"Da li se iko zapitao kako dobre manire steći iz okoline, kada ovakav primer daje jedan vrhunski sportista? Ne zanima me pod kolikim "pritiskom" je bio, nema opravdanja za ovakvo ponašanje."

"Iz mog iskustva, mnogi profesionalni sportisti su arogantni idioti koji misle da se ceo svet vrti oko njih. Oni samo to ne pokazuju često u intervjuima i pred kamerama."

"Ovo nije prvi put. Sjajno je biti broj 1, ali to nosi određenu cenu - da paziš kako se ophodiš sa drugima."

Nakon ovih optužbi, najbolji teniser sveta objasnio je do kakve je situacije zapravo došlo, i rekao da će uputiti izvinjenje devojčici:

"Izdrao sam se, ali ne na nekoga drugog, već na sebe. Gledao sam ka loži, ali sam govorio sebi... Emocije su tu. Uvek idete kroz uspone i padove, a ja sam pokušavao da se motivišem. U prvom danu ovog meča nisam pokazivao mnogo emocija, probao sam da ih zadržim za sebe. Ali, nekada je dobro viknuti i izbaciti ih iz sebe, bar to tako funkcioniše kod mene. Kod drugih je drugačije. Žao mi je... Ovo nije imalo veze sa njom (skupljačicom loptica). Možda se samo uplašila mog vriska. Bio sam joj blizu. Definitivno ću joj se izviniti ako sam uradio nešto loše".

"Izdrao sam se, ali ne na nekoga drugog, već na sebe. Gledao sam ka loži, ali sam govorio sebi... Emocije su tu. Uvek idete kroz uspone i padove, a ja sam pokušavao da se motivišem. U prvom danu ovog meča nisam pokazivao mnogo emocija, probao sam da ih zadržim za sebe. Ali, nekada je dobro viknuti i izbaciti ih iz sebe, bar to tako funkcioniše kod mene. Kod drugih je drugačije. Žao mi je... Ovo nije imalo veze sa njom (skupljačicom loptica). Možda se samo uplašila mog vriska. Bio sam joj blizu. Definitivno ću joj se izviniti ako sam uradio nešto loše". - See more at: /pocetna/info/sport/BRITANCI-NAPALI-NOVAKA-quotAgresivno-je-vikao-na-skupljacicu-lopticaquot-VIDEO.a-266650.80.html#sthash.cGdoyb3q.dpuf

Pogledajte još