POLICIJA NA NOGAMA: Upali u salon u kome frizerke šišaju potpuno GOLE (VIDEO)

0

U toku je istraga slučaja frizerskog salona u kom devojke potpuno gole šišaju svoje mušterije. Poveći račun navodno uključuje i – seksualne usluge.

Ovakva usluga navodno se može dobiti u samom srcu Moskve, zbog čega je trenutno na nogama i ruska policija, piše The Moscow Times.

Frizerke su tako godinama radile u potpunoj tajnosti, a onda se glas proširio kroz ceo grad zbog čega je cela priča postala sumnjiva.

U blizini se nalazi i centar za autističnu decu koja više nisu mogla slobodno da se igraju na igralištu.

– Decu više nismo mogli da pustimo da se igraju. Bilo je jednostavno previše pijanih ljudi koji su ulazili u zgradu, a neki su zabunom ulazili i u naše prostorije, objasnila je direktorka centra medijima nakon što je alarmirala policiju.

Policija je pokrenula tajnu istragu. Jedan policajac u civilu otišao je na šišanje s uključenom skrivenom kamerom. Snimak koji je zabeležio jasno pokazuje frizerku koja se skida pre nego što navali na posao – da mušteriji opere kosu.

Takvo šišanje košta oko 50 funti, a dvostruko više ukoliko i mušterija izrazi želju da bude gola. Istraga je i dalje u toku kako bi se utvrdilo da li su frizerke osim golotinje mušterijama nudile i seksualne usluge za novčanu nadoknadu.

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.