OPREZ- Lažni kondomi preplavili Srbiju! Evo koje sve POLNE BOLESTI i OPASNE BAKTERIJE oni prenose

0

Tržište cele Srbije preplavljeno je falsifikovanim kondomima na čijem je pakovanju naziv njihovog najpoznatijeg proizvođača

Tržište cele Srbije preplavljeno je falsifikovanim kondomima na čijem je pakovanju naziv njihovog najpoznatijeg proizvođača, a čijim korišćenjem možete se lako zaraziti HIV-om i drugim infekcijama ili alergijama!

Kako prenosi “Alo” u Aenciji za lekove potvrdili su da se na tržištu srbije nalaze falsifikovani kondomi i da su naglasili da ih je na ovu pojavu upozorila kompanija koja je zadužena za stavljanje kondoma u promet.

Falsifikati su pronađeni na teritorji cele Srbije, području Beograda i Novog Pazara gde je u prodaji čak nekoliko vrsta na kojima su pogrešno naznačeni rokovi upotrebe, zemlja proizvodnje i naziv, a na pakovanjima su i pogrešni brojevi serijala i lot brojevi – kažu za ovaj list u ALIMS koji su jedini ovlašćeni u Srbiji da izdaju dozvolu za stavljanje kondoma u promet.

Korišćenje ovakvih kondoma je rizik jer oni nemaju efekte koji oni originalni obezbeđuju, što se pre svega odnosi na mogućnost dobijanja polnih bolesti kao i rizik od trudnoće – upozoravaju iz ove agencije.

Izvor: Telegraf, Alo

Foto: Yayimages/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.