DA LI SMO UPRAVU: Evo šta omiljeni ukus sladoleda otkriva o vama

Čokolada

Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele da budu poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kojem većina može samo da sanja. Suđen vam je uspeh u poslu kojim se bavite. Ipak, neretko ste i lakoverni i volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Vanila

Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvideti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate da cenite život sam po sebi i uživate u sitnicama i malim zadovoljstvima. Ipak, zašto se jednom ne biste odvažili i probali nešto novo, nepredvidljivo, uzbudljivo,…

Jagoda

Tolerantna ste, obzirna, odana i pomalo introvertna osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je "Živi i pusti druge da žive". Ustvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama. Odvažni ste i odmereno samopouzdani.

Straćatela

Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja. Tražite puno i od sebe i od drugih igotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate šta želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za svoj rad i trud.

Sladoled s komadićima čokoladnog keksa

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate da čitate i kod kuće vrlo verovatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci, vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Lešnik

Privržena ste, poštena, savesna, pristojna i uljudna osoba. Imate visoke standarde kada je reč o tome šta je ispravno, a šta nije. Uvek se bojite da ćete povrediti tuđe osećaje.

Izvor: cdm.me

Pogledajte još