LJUBAVNI HOROSKOP: Vaga oseća unutrašnji nemir ali je Riba danas zavodnica među znakovima

OVAN

Delujete snalažljivo u mnogim situacijama, pokušavate pravilno da sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da Vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti.

BIK

Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije price. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo.

BLIZANCI

U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za odredjenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama.

RAK

Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

LAV

Želite da zaboravite na neke ružne situacije, ali još uvek niste sigurni u svoje emotivne odluke. Kada se nalazite na korak do rešenja, u Vama se pokreće i nova emotivna dilema ili sumnja. Jasno Vam je da »trenutni ljubavni bljesak«, ne odslikava pravu sreću koju tražite. Nedostaje Vam nečije razumevanje, imate utisak kao da se udaljavate od jedne drage osobe. Trenutak je da iskreno progovorite pred bliskom osobom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove.

DEVICA

Osećate emotivnu nesigurnost ili potrebu da Vas neko uveri u svoje dobre namere. Imate svoju viziju u traganju za istinom, ali ne i dovoljno snage da se suočite sa emotivnim razočaranjem. Pokušavate da racionalizujete neke situacije i ne želite da se spotičete o »stare probleme«. Ne dopada Vam se saznanje, da partner samovoljno odlučuje o zajedničkim planovima. Izbegavajte emotivne konflikte sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu.

VAGA

Osecate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Stalo Vam je da aktivno učestvujete u različitim dogadjajima, ali na takav način uvecavate svoje emotivne dileme. Nemojte dozvoliti da neko remeti Vas svet intime ili da komplikuje Vas odnos sa voljenom osobom. Izmedju Vas i voljene osobe postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevazidju uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog.

ŠKORPIJA

Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju.

STRELAC

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku.

JARAC

Vasa emotivna inspiracija i pozitivno raspolozenje u momentima odslikavaju stanje Vaseg duha i cine Vas vrlo zahtevnom osobom. Tragate za razlicitim podsticajima koji Vas ispunjavaju pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pokušavate da delujete promišljeno, čini Vam se da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najjače deluju dobro isplanirane situacije.

VODOLIJA

Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, što dodatno otežava Vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo Vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmisljate o svojim postupcima i necijim komentarima, pazljivo analizirate partnerovo ponasanje kako biste uskladili zajednicku sliku. Potrebno je da prevazidjete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom.

RIBE

U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja.

Izvor: positiveradios.net


Pogledajte još