Čvrsto stojimo na zemlji

BEOGRAD, 29. oktobra 2009. (Beta) - Golman fudbalskog kluba Crvene zvezde Saša Stamenković istakao je da svi u njegovom timu "i dalje stoje čvrsto na zemlji" i da, uprkos nizu od devet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, još ne razmišljaju o mogućim trofejima.

"Malo je ko verovao u nas pre početka sezone. Sada je drugačije. Uhvatili smo ritam, dišemo istim plućima i verujemo da možemo do uspeha", istakao je Stamenković u razgovoru za klupski sajt.

"Trofeje neka obećavaju drugi, mi smo čvrsto na zemlji, poštujemo svakog rivala i gledamo samo jedan meč unapred. Dakle, Javor je tema, a o trofejima nećemo pricati dok do njih ne dođemo", dodao je.

Stamenkovića je posebno zadovoljan jer je Zvezda u srpskom prvenstvu i Lav kupu ove sezone primila samo tri gola, poslednji još 3. oktobra u pobedi nad OFK Beogradom od 2:1.

"Pobede, plasman na tabeli, atmosfera u svlačionici i u klubu. Sve to pozitivno deluje na tim. Svima nama iz odbrane mnogo znači sto već dugo nismo primili gol, lakše je i napadačima, jer znaju da je često i jedan pogodak dovoljan za trijumf", ocenio je golman Zvezde.

Poslednju utakmicu Zvezda je juče u Novom Pazaru rešila u svoju korist, pobedivši u osmini finala Lav kupa Srbije sa 1:0.

"Ceo tim je odigrao dobro. Bitno je da smo prošli dalje i da smo korak bliži trofeju u Kupu Srbije. Već se okrećemo duelu protiv Javora. Biće još teže u Ivanjici, mnogo više iskušenja, ali ako smo pravi i sa ovog megdana izaći ćemo kao pobednici", istakao je Stamenković.

Pogledajte još