OVO NE SMETE PROPUSTITI: Besplatni seminari u okviru Art Fusion Projecta

0

U okviru petog Art Fusion Projecta (AFP), inspirisanog Parizom i njegovim uticajem na umetnike različitih profila, održaće se seminari na kojima će predavači, kroz formu radionica, predstaviti znanja i veštine iz različitih oblasti.

Ciklus seminara otvara 14. jula (11,00-13,00) glavni i odgovorni urednik portala Nadlanu Boris Jakić predavanjem na temu “PR i mediji”, koji je namenjen pre svega umetnicima.

Istog dana (17,00 -19,00) predavanje “Veština povezivanja” održaće Miro Smolović.
Sledećeg dana, 15. jula, održaće se tri seminara na kojima će biti predstavljene različite motivacione tehnike:
Ksenija Mijatović – “Dobre misli” (10,00-14,00),
Stela Karl Ćosić – “Šta stvarno želite” (15,00-17,00) i
Nataša Vukoje – Wake Up (18,00-20,00).

Za četvrtak, 16. jul, zakazana su predavanja iz različitih oblasti; od 10,00 do 12,00 o socijalnim mrežama i samopromociji govoriće Predrag Rodić, od 13,00 do 17,00 s tajnama francuskog kulinarstva upoznaće nas Petar Delić, dok je termin od 18,00 do 21,00 sat rezervisan za Aleksandra Protića, Zoricu Civrić, Mirjanu Prljević i Zagorku Kalentić Marković i temu “Teslin Pariz”.

Poslednjeg dana edukativnih seminara u organizaciji AFP-a, 17. jula održaće se tri predavanja: Lesja Karić predstaviće”Nail academy”, Tijana Avramović će govoriti na temu “Francuska lepota i šminka”, a Laboratorija Lipo kozmetika o “Negovanju lica i tela na francuski način”.
Važno je istaći da su predavanja besplatna i da im možete prisustvovati samo ako se prijavite na artfusionprojectbg@gmail.com

Predavanja će se održati u Galeriji”Progres”, na istom mestu gde će od 13. do 19. jula biti postavljena izložba “Pariz kroz vreme i umetnost”. Cilj petog izdanja AFP-a je afirmacija uticaja Francuske na srpsku kulturu, kao i promocija srpsko-francuskih ekonomskih i istorijskih veza.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.