Manifestacija “Deca sunca” u organizaciji dm drogerija

Svake godine smo svedoci pojačanog UV zračenja i sve štetnijeg uticaja Sunca na našu kožu.
Kompanija dm, kao jedan od lidera u prodaji kozmetičkih proizvoda na našem tržištu, već drugu godinu za redom, za posetioce kupališta Ada Ciganlija organizuje događaj “Deca Sunca” koji će se održati u nedelju 12. jula u periodu od 11 do 17 časova.

Cilj organizacije ovog događaja je edukacija stanovništva o svim opasnostima koje nosi preterano izlaganje UV zracima, kao i najbolji načini zaštite Vaše kože u letnjem periodu.

Zainteresovani će na licu mesta moći da provere svoje mladeže kod jednog od četiri dermatologa koji će raditi preglede u sklopu dm promocije. Kao specijalni gost događaja, biće prisutna i doktorka Nada Macura koja će posetiocima deliti savete kako pravilno da zaštite svoju kožu prilikom izlaganja na Suncu.

Posetioci Ade Ciganlije će na licu mesta moći da isprobaju i proizvode namenjene sunčanju sa potpisom dm marke.

Za najmlađe posetioce, koji će na takozvano beogradsko more doći u pratnji roditelja, dm organizuje igre bez granica u periodu od 15 do 17h.

Kao jedna od kompanija koja se ističe društvenom odgovornošću, u periodu od 06.07. do 19.07.2015, od svakog kupljenog proizvoda sunčane kozmetike dm donira 10 dinara dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i Radiologiju Srbije u Beogradu i Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, Novi Sad.

Pozivamo Vas da posetite Adu u nedelju i uživate u druženju i iznenađenjima!

Pogledajte još