HOROSKOP ZA 11. JUL: Blizance će pokolebati jedan poziv, Jarac dobija neočekivane ponude

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dan vam savršeno vam odgovara, ako planirate da se vidite sa prijateljima koji žive u inostranstvu. Verujete da možete da ubedite jednog Raka ili Lava da treba da prihvate vašu ponudu u vezi sa zajedničkim putem. Ako ste već negde otputovali, verovatno vam je prijatno u društvu osoba sa kojima imate mnogo dodirnih tačaka. Moguće je da se radi o osobama koje su afirmisane.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Strepite da bi nešto moglo loše da pođe po pitanju novca i regulisanja svega što se odnosi na plaćanje, ili na vaš status na poslu ili na saradnju sa nekim Rakom, Strelcem ili Jarcem. Nemojte insistirati koji nisu spremni da budu iskreni sa vama, ili za koje niste sigurni da su dobronamerni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Moguće je da ćete dobiti poziv od nekog ko vam je veoma simpatičan u vezi sa zajedničkom proslavom nove godine, ali vi kao da imate neko rezervno rešenje. Možete se kolebati da li da prihvatite poziv koji može izgledati interesantan, a dolazi od osobe sa kojom ste nekada bili u emotivnoj vezi. Moguća je povoljna vest u vezi sa novcem, ali ipak pazite na šta trošite novac, koji najverovatnije niste lako zaradili.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Napeti odnosi sa osobom koja vam je draga mogu biti povod neraspoloženju, iako razlog nije značajan vaše pažnje. Preosetljivi ste. Nemojte trošiti novac na nepotrebne kupovine, naročito ako niste sigurne u ukus osobe koju želite da obradujete. Pokažite više razumevanja za one koji se trude da vam učine neku vrstu usluge, moguće je da se radi o bliskim prijateljima ili rođacima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan vam može doneti povoljne vesti u vezi sa projektom, koji bi trebalo da uskoro počnete da radite sa strancima. Nemate dovoljno poverenja u nekoga ko vam je nešto obećao. Moguće je da se radi o Biku, Vagi, Škorpiji ili Jarcu. Nemojte potezati razgovore na temu koja vam nikad nije naročito odgovarala. Organizujte susret sa društvom sa kojim vam je uvek bilo prijatno, moguće je da neko od vas očekuje poziv.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ovaj dan nepovoljno utiče na vašu koncetraciju i raspoloženje. Imate potrebu da nekom nešto dokazujete, a to se neće pozitivno odraziti na vaš odnos sa ukućanima, koji vam nešto zameraju. Više se odmarajte i obratite pažnju na pravilnu ishranu. Budite prilagodljiviji i nemojte se upuštati u rasprave o nečemu što vas lično mnogo ne dotiče.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Danas možete da obnovite odnos sa jednim Strelcem, Rakom ili osobom sa kojom ste nekad dobro sarađivali. Nemojte ulaziti u raspravu sa jednom Škorpijom, Jarcem ili Rakom, naročito ne u vezi sa novcem, ili sa nekim zajedničkim planovima, koje bi trebalo što pre da realizujete. Moguć je iznenadni susret sa nekim koga dugo niste videli, moguće sa nekadašnjim kolegom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan za one koji nisu regulisali sve što je trebalo, kako po pitanju novca, tako i pitanju vašeg statusa. Ako budete dovoljno uporni, možda ćete uspeti da ubedite nekog ko vam je veoma značajan u vezi sa odlukama koje bi mogle da vam budu veoma značajne. U finasijskom smislu ste pomalo nestabilni, jer pravite velike troškove, ali ste veoma ambiciozni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan vam donosi promenu raspoloženja, uznemirenost, ali i želju za druženjem. Predstavnici vašeg znaka nalaze se na nekoj vrsti prekretnice, kada je u pitanju status na poslu. Verovatno očekujete da nešto krene povoljno po vas. Moguća briga zbog novca, ali u stvari nećete dopustiti da vas ništa ne pokoleba i pokvari vam raspoloženje.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Prilično ste umorni zbog mnogo obaveza, a dan vam može doneti neke neočekivane ponude, razgovor u četiri oka i mogućnost susreta sa osobom na vlasti. Nemojte dopustiti da vas iznervira neko kome to inače lako polazi za rukom. Preosetljivo reagujete na uvrede, naročito od strane vatrenih znakova, prema kojima ste uvek fer. Moguća je prijatna vest od osobe koja živi u inostranstvu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobijate poziv za susret sa nekim koga dugo niste videli, i to bi mogli u priličnoj meri da vas intrigira, naročito ako se radi o nekom ko vam je već više puta obećavao zajedničku saradnju na projektu, za koji ste bili veoma zainteresovani. Dan može da se negativno izrazi na vašu saradnju sa vodenim znacima, koji vas verovatno često kritikuju. Druženje sa vatrenim znacima, Ovnom i Lavom, može doneti interesantne vesti.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Atmosfera u vašem domu nije baš najsjajnija, ali vi se i dalje ponašate tvrdoglavo i pokušavate da članovima porodice nametnete svoju volju. Moguća je rasprava oko nečega sa čime ste nikada niste slagali. Neko to želi da vam nametne. Mnoge Ribe će danas dosta raditi i biti okupirane obavezama, koje nisu uspele da završe na vreme. Nemojte ulaziti u rasprave sa šefom, čak iako je u pravu. Čućete nešto na svoj račun.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još