STRAVIČNA TRAGEDIJA: Devojka poginula 10 dana pred venčanje

0

Mina Milanović sedela je na zadnjem sedištu džipa, čiji je vozač u velikoj brzini izleteo s puta i zakucao se u parkirani kombi

Mina Milanović (21) iz Žablja kod Novog Sada poginula je u stravičnom udesu u sredu uveče u Čurugu. Ona je sa verenikom i dvoje prijatelja bila u džipu „landrover“, koji je sleteo s puta i zakucao se u parkirani kombi. Nesrećna Mina je ispala iz kola i poginula na licu mesta, a troje saputnika je povređeno.

Automobilom je upravljao Mirko Trninić (43) iz Žablja, vlasnik pečenjare „Bos“ u Žablju. U kolima je bio i Minin verenik Teodor Toša Kanazir i Mirkova devojka Mara Stojkov iz Gospođinaca.

– Vozač džipa imao je 1,04 promila alkohola u krvi i vozio je preko 100 kilometara na sat. Kad je izašao iz krivine, sleteo je s puta, udario u parkirani kombi i prevrnuo ga na stranu, a on se okrenuo za 360 stepeni – kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Devojke su sedele na zadnjim sedištima, a obe su od siline udarca izletele iz kola.

– Kad sam izašao napolje, video sam kako Mirko, Todor i još jedna devojka zapomažu i traže nekog. Shvatio sam da traže Minu, rekli su da je ispala iz kola. Ubrzo ju je našla komšinica u svom dvorištu. Odletela je 10 metara, preletela ogradu i udarila u banderu kod komšije. Strašan je bio prizor – priča Ranko Kostrešević, u čiji kombi je udario džip s mladima.

Kako kaže, ceo komšiluk je izašao da pomogne, a brzo je stigla i Hitna pomoć.

– Mina je bila živa, ali je ubrzo preminula. Drhtavim glasom samo je rekao: „Gotovo je.“ Svi smo to teško podneli – kaže sagovornik Kurira.

Tužnu vest najteže je primio Minin nesuđeni suprug.

– Mladić je jaukao od bola… Za deset dana trebalo je da se njih dvoje venčaju. Ovo je užasna tragedija – kaže potreseni Kostrešević.

Vozaču džipa Mirku Trniniću polomljena su tri rebra i on je prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici. Mari Stojkov je polomljena karlična kost.

– Ona je nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje. Nakon pregleda otpušten je i Teodor Kanazir – rečeno je u KC Vojvodina.

Izvor: kurir.rs

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.