AMAN, DOKLE VIŠE? Englezi opet napadaju Noleta, a evo šta su sada smislili

Na dan kada Noleta čeka finale Vimbldona, Englezi su spremili novi napad na našeg tenisera.Posle prenapumpanog događaja sa skupljačicom loptica pre nekoliko dana, ostrvljani su sada svetskog broja 1 napali preko njegovog oca – Srđana Đokovića.

Britancima izgleda veoma teško pada što je njihov Endi Marej ispao sa Vimbldona. To što je Đoković opet u finalu i ima priliku da njihovom terenu osvoji novu titulu protiv Federera, čini se, baš smeta engleskim medijima. Ugledni Independent je, aludirajući na slučaj Nebojše Viškovića od pre nekoliko godina, Srđana nazvaao nacionalistom.

(old_image)

- Otac koji vas podržava je nešto što bi svako voleo da ima. Ali, ponekad čak i najbolji od njih odu predaleko. Srđan Đoković je poznat ne samo kao ponosni otac branioca krune Novaka Đokovića, nego i kao ponosni Srbin, a njegov nacionalizam se najčešće pokazuje kroz prizmu sinovljevih vrhunskih teniskih umeća – piše Independent.

A onda su i bolje objasnili ovu tvdnju.

- Kada srpski komentatori prenose mečeve ovih dana, moraju da paze kako ne bi rekli nešto što bi razbesnelo Srđana, koji je svojevremeno napustio udobnu fotelju i velikom brzinom došao do studija u Beogradu iz kojeg se prenosio meč, da bi zapretio novinarima zato što nedovoljno navijaju za njegovog sina u teškom meču protiv Rafaela Nadala. Čuo sam da su se svi pošteno preznojili – piše Independent.

Nije sporno da se ovaj događaj zaista desio. Međutim, to je bilo pre nekoliko godina i mnogi smatraju da je podsećanje na tu situaciju, baš na dan finala sa Federerom, pokušaj da se Đoković destabilizuje pred meč.

dum

Pogledajte još