DRAMA U BEOGRADSKOM RESTORANU: Psihijatrijski bolesnik pretio bombom

Osoba koja je odranije poznata kao psihijatrijski bolesnik pretila je oko ponoći da će aktivirati bombu u jednom restoranu u Košutnjaku, rekla je Macura.

Ispostavilo se da pacijent nije imao bombu, nego da je pretio sprejom, istakla je Macura i dodala da je ta osoba prevezena u bolnicu "Laza Lazarević".

Dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Četiri osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 01.50 sati u Ulici Dragoslava Srejovića, kazala je portparol Hitne pomoći.

Žena stara 35 godina zadobila je istegnuće vrata i povredu grudnog koša, a muška osoba je zadobila povrede ramena i glave, rekla je Macura.

Mladić star 20 godina zadobio je otok i modrica glave, a devojka stara 17 godina imala je istegnuće vrata, navela je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Dve osobe su povređene u udesu oko 21.45 sati u Ulici Patrijarha Joanikija, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 36 godina zadobio je oguljotine na obe podlaktice, a ženska osoba stara 26 godina nije imala vidljivih povreda, ali se žalila na glavobolju, rekla je Macura i dodala da su odbili prevoz u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 103 intervencije od kojih 20 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 219 intervencija od kojih 54 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, osobe sa malignitetima i hipertenzijom, dodala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje i oprez prilikom izlaganja suncu, u saobraćaju i na kupalištima.

Izvor: b92.net

Pogledajte još