BRAVO: Evroliga nagradila rad KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Telekom u prethodnoj sezoni 2014/15, je zauzeo visoko četvrto mesto za uspehe na polju marketinga, po izboru Evrolige (Evrokup) i svih klubova učesnica Liga!

Takođe, u protekloj sezoni po izboru Evrolige i njihove CSR organizacije ONE TAM, projekat LEARNING2LAY je proglašen za najbolji od svih Klubova u Evropi!

- Sezona za nama je kruna dosadašnjeg rada KK Crvena zvezda Telekom na polju marketinga, a posao koji smo započeli u sezoni 2011/12. i strategija koja je tada postavljena je odavno počela da daje rezultate, ali je sada počela da dobija i priznanja na globalnom nivou. Imponuje činjenica, da su nas izuzev Evrolige, kao krovne organizacije, izabrale kolege iz drugih Klubova, što predstavlja veliku čast za nas - kažu iz ovog uglednog košarkaškog kluba.

Od brenda koji je te 2011. godine bio uništen, radeći svakodnevno i naporno, disciplinovano se pridržavati zacrtane, početne strategije, prateći trendove, stalno težeći inovacijama, ali uz poštovanje tradicije i istoriju, klub je dočekao da bude po svemu deo elite Evrope, među 4 najbolje košarkaške organizacije u Evropi.

Pogledajte još