Nedeljni horoskop: Jarčevi će pevati od sreće, Strelčevi gospodariti flerta

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovan u znaku ili podznaku: Ma koje da ste godište i ma kojim poslom da se bavite, ima dosta onih kojima veoma smeta vaš uspeh, vaša ambicija i vaša potreba za dominacijom. Moguće da niste svesni toga ali možete imati veliki uspeh u projektu koji zahteva znanje iskustvo i veliku posvećenost poslu. Trebalo bi da rešite pitanje koje se odnosi na nekretnine. Ako ste muškarac, lakše ćete ubediti osobu koja vam je draga da vam pokloni svoje poverenje ako se radi o Biku li Vagi ali ne i Škorpiju. Jedan Jarac bi mogao biti veoma uporan da vas osvoji. Slobodni Ovnovi mogu upoznati neki vatreni znak. Moguća fizička iscrpljenost. Promenite režim ishrane.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS

Bik u znaku ili podznaku: Budite oprezni u radu sa slatkorečivim, ambicioznim saradnicima, posebno onima koji se bave marketingom ili rade u medijima. Nekome je cilj da vas nagovori na posao koji može biti veoma dobar izbor za vas ako dobijete poziciju koja vam pripada. Jedna Devica, Ribe ili Strelac mogu biti dobar izbor kao saradnici, naročito ako su poslom vezani za inostrasntvo. Finansijska situacija se popravlja. Mnogi vam se udvaraju, smatraju vas izuzetno šarmantnim i vi ne odolevate onima koji vam laskaju. Navodno ste nezainteresovani,naročito ako ste u dužoj vezi ili braku ali u stvari vam prija pažnja koju izazivate gde god se pojavite. Moguća je romansa sa Ribama, Jarcem i Škorpijiom. Rođeni početkom 70tih pokušavaju da nađu najbolji način kako da srede svoj ljubavni život ali nemojte to činiti donoseći radikalne odluke. Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Blizanac u znaku ili podznaku: Ovaj period vam može doneti unapređenje saradnje sa ženama, ma kog pola da ste ali i velike prohteve pretpostaljenog kada je u pitanju vaše angažovanje na nekom većem projektu. Neko će vam ponuditi da radite u medijima ili u nekoj velikoj marketinškoj agenciji i vi ćete ozbiljno razmisliti o tome. Možete očekivati veće dobitke, moguće i u igrama na sreću. Veza sa Vodolijom ulazi krajem perioda u nešto burniju fazu jer će vas izdati strpljenje. Ako pripadate Blizancima koji su rođeni pred kraj znaka, naprotiv, veoma ste raspoloženi za vezu sa ovim znakom ali ćete ipak postaviti svoje uslove od kojih ne odstupate. Verujete da možete da osvojite jednu Vagu ali ona je verovatno trenutno okupirana rešavanjem važnih problema u vezi sa nekretninama. Smanjite fizički napor.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Rak u znaku ili podznaku:Jedan od boljih perioda za one Rakove koji planiraju rad sa strancima ali ne i za one koji rade sa strancima ili deluju iz senke. Veoma ste uticajni, čak i na one koji su višeg ranga od vas. Postoji mogućnost uključenja u veliki projekat koji bi na duže staze mogao da vam donese lepe prihode, naročito ako se radi o strancima. Mogući su poveći iznosi od posla koji ste letos obavili. Romantični deo vaše prirode ne dolazi do izražaja jer ste verovatno usamljeni i nemate s kim da podelite ni brige ni oduševljenje nečim što se veroatno odnosi na poslovne mogućnosti. Ako vam se dopada Devica ili neki Ovan, moraćete da nađete način kako da se pomirite ili ako ste u stabilnim odnosima, da razumete partnerovu dilemu u vezi sa poslom sa strancima. Dobro se osećate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Lav u znaku ili podznaku: Dobro razmislite u kakve se poslove upuštate da ne biste došli u situaciju da morate da se nekom pravdate ili da objašnjavate vaše pobude pošto će mnogi, ako čuju za vaše planove, imati mnogo toga protiv što vas u stvari neće mnogo dotaći. Niste iskreni u razgovorima sa onima od kojih zavisite. Umetnici mogu biti uspešni u ovom periodu. Pričljivi ste ali ipak dobro znate šta kome poveravate a imate potrebu da o svojim ljubavnim problemia razgovarte sa onima za koje ste sigurni da će vas shvatiti. Mnogo toga iz prošlosti što je ostalo neraščišćeno, sada će se definisati na pravi način i vi ćete znati na čemu ste. Slobodni Lavovi pokušavaju da organiizuju svoj život tako da im ostane više vremena za društvo. Ipak, bilo bi najbolje da razmislite o pomirenju sa doskorašnjim partnerom. Povremeno neraspoloženje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Devica u znaku ili podznaku: Jedan od boljih perioda u toku kojeg možete imati brojne susrete sa onima sa kojima ćete naći zajednički jezik. Mogu vam se javiti Ribe ili Rak u vezi sa nastavkom saradnje. Na fini način pokušavate da jednoj Vagi, Biku ili Jarcu nametnete svoje mišljenje Početak perioda donosi brojne susrete sa osobama na koje računate a tokom drugog dela perioda razgovaraćete o konkretnim problemima, finansijama i isplati. Veoma ste romantični ali to malo ko može da primeti jer potrebu za snažnim doživljajima i jakom, stabilnom ličnošću kao i za sigurnošću maskirate šarmantnim ponašanjem i mnogi misle da ste površni kada je ljubav u pitanju. Jedan Rak, Bik ili Vaga mogu biti za vas pravi izbor a vi ste opsesija jednom Blizancu koji ipak sve više gubi strpljenje sa vama, naročito ako ga u poslednje vreme prilično izbegavate. Više vremena posvetite svom društvenom životu to vam poboljšava raspoloženje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vaga u znaku ili podznaku: Trudite se da održite tempo i da napravite dobar dogovor sa onima sa kojima ste nekada radili, moguće jedno vreme bili u zategnutim odnosima a sada i ne znate na čemu ste. Jarac je naporan ali vam je odan. Možete imati interesantnu ponudu od strane nekog ko pokušava dugo već da vas nagovori na zajednički projekat. Verujete da će vam poslovni partner dati još jednu šansu i da ćete moći da realizujete plan koji ste napravili možda i pre nekoliko meseci. Sada je vreme da postavite temelje buduće saradnje sa Ovnom ili Jarcem. Možete biti skloni raspravama sa partnerom, naročito ako se radio nekom vodenom znaku. Trudite se da svoj ljubavni život maksimalno držite pod kontrolom ali ne možete svoj temperament zbog čega gubite tlo pod nogama. Mogući stomačni problemi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Škorpija u znaku ili podznaku: Jedan od boljih perioda onima koji žele da se posvete nekim novim poslovima sa strancima. Nemojte biti preterano iskreni pred onima koji vam nisu oduvek bili naklonjeni, mnogi će želeti da znaju šta vi stvaro smerate i na koga računate. Druga Škorpija vas savršeno razume i moguć je nastavak saradnje posredstvom jednog Bika ili Jarca. Mogući su dobici preko igara na sreću ili u radu sa umetnicima, prisutnima u javnosti. Veoma ste romantični i ako planirate odlazak zajedno sa partnerom negde u inostranstvo, najverovatnije čete imati mogućnost da doživite mnogo prijatnih zajedničkih momenata. Nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri, naročito ako ste se raspravljali oko nebitnih pitanja. Ako budete pokušali da se pomirite sa jednim Ovnom ili Vagom, moraćete da budete posebno veoma taktični. Vrtoglavica.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Strelac u znaku ili podznaku:Mnogo toga značajnog dešava se tokom ovog perioda, naročito će u prednosti biti oni koji posluju sa strancima, naročito sa SAD. Imate mogućnost proširenja saradnje sa Rakom i Lavom kao i sa nekom Vodolijom. Preko prijatelja možete dobiti dobru poslovnu ponudu. Ljubavni život ne donosi mnogo zadovoljstva ali i ljubomornih scena. Ako ste skloni neobaveznim vezama, flertu i avanturi, verovatno nećete odlustati od jedinstvene prilike da osvojite naklonost jednog Bika koga povremeno viđate na poslu. Nemojte davati obećanja bez pokrića. Imate nove mogućnosti u vezi sa nekim ko nije slobodan ali vam se uporno nameće ili obećava da je zbog vas spreman da promeni svoj život iz korena. Dobro se osećate.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Jarac u znaku ili podznaku: Nastupa izuzeno povoljan period i to bi trebalo da iskoristite na najbolji mogući način. Jedna Škorpija je počela da razmišlja o obnavaljanju saradnje sa vama pa možete biti prijatno iznenađeni ponudom za koju ste mislili da se nikada neće dogodi. Eventualno bi to mogao biti jedan Rak ili neki drugi Jarac. Ovo je period u kome preovladavaju jaka osećanja i mogućnost da svoje odnose sa dugogodišnjim partnerom značajno popravite. Ako ste slobodni imate prilike da se sretnete sa jednim Rakom ili Lavom naročito ako se radi o osobi koju smatrate izuzetno osećajnom i privrženom a niste je u poslednje vreme često viđali Trudite se da svoj život dovedete u red i to će vam poći za rukom, naročito uz pomoć saveta jedne Ribe ili jednog Ovna. Smanjite obroke.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodolija u znaku ili podznaku: Postoji mogućnst da budete ozbiljno kritikovani od strane onih koji su vam ukazali poverenje ili da budete podržani od strane nekog starijeg saradnika.Neko u koga možete imati poverenje jer će održati reč, pomoći će vam da nađete odgovarajući posao ili će vas upoznati sa nekim ko bi to mogao. Mnogo toga ipak zavisi od vaše lične angažovanosti. Verovatno ste ljubomorni, partner vam može dati povoda za to i mogući su ozbiljni razgovori na temu nastavka vaše veze. Ako ste rođeni pred kraj znaka u mnogo ste boljoj situaciji ako je partner od vas stariji, ako niste, onda vam odgovara nako mlađi ko se bavi sportom ili marketingom, medijima. Pazite se moguće povrede.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ribe u znaku ili podznaku: Povoljan period ali ipak budite spremni da reagujete na vreme na sve ono što vam neko bude ponudio. Potrudićete se da nađete možda
neki honorarni posao ako ste mladi ali nećete olako pristati na bilo šta, posebno ako ponuda dolazi od Vodolije. Možete se kolebati između ponude jednog Jarca i jednog Ovna a u stvari u oba slučaja će se raditi o ozbiljnim poslovima koji će zahtevati od vas da imate veliki tim saradnika. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi. Moguć je nagoveštaj saradnje sa strancima. U izgledu je stabilizacija situacije između vas i osobe koja vam je draga ali ne i u okviru porodice naročito ako ste rođeni pred kraj znaka. Svojim autoritetom moguće da ćete uspeti da svoj život dovedete u red, najviše zahvaljujući podršci jedne Škorpije ili jedne Vage koja će vam se javiti radi viđenja posle izvesnog vremena razdvojenosti. Smanjite uzimanje alkoholnih pića.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još