Muškarci su male mace: Ovako o seksu pričaju žene i garantujemo da ćete se postideti

1. Da li je bilo seksa ili nije…

Novi partner je omiljena tema – počevši od njegovog fizičkog izgleda, pa preko mana, do vrlina. A kad seks dođe na red, većina žena će s prijateljicama obavezno prokomentarisati da li je bilo seksanja i kako je sve to izgledalo prvi put.

2. Najzad orgazam…

Žene su svesne činjenice da je za dobar seks potrebno i “uhodavanje” s novim partnerom, otkrivanje šta kome odgovara, kao i opuštanja da bi se priznale skrivene želje. Zbog toga je prvi orgazam s nekim novim, naročito ako je on dugo iščekivan, važna vest koja mora da se podeli.

3. Baš mi se…

Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je dugo prošlo od poslednjeg seksa, žene će to rado prokomentarisati šaleći se na sopstveni račun. U fazonu “volim seks i rado ga se sećam”…

4. On to baš loše radi…

Postoje trenuci u kojima se seksualni partner zaista trudi ili pak kopira neke pokrete koje je video u pornićima, ali ne postiže efekat kome se nadao. Svakako, to je tema za razgovor s prijateljicama, uz dodatak “ko ga bre je lagao da to žene vole”, a prijateljice će se nadovezati sa sopstvenim iskustvima.

5. Moram, draga, da ti se pohvalim…

Ni žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podeliti kompliment od partnera koji joj je rekao da najbolje radi nešto u krevetu. A još ako joj je šapnuo da je najbolja s kojom je bio, to drugarice prosto moraju da znaju!

6. Moj dečko ima…

Većeg od proseka, manjeg, obrezanog, kvrgavog, nakrivog… Sve su to teme koje se pretresaju kad žene popiju previše.

7. Da li to isto rade i drugi…

Ako sumnjaju da je ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili drugačije od onog što rade drugi, ne postoji bolji način za proveru nego pitati prijateljice da li rade to isto.

8. Onaj moj bivši je malo…

Ako je partner perverzan to je najčešće tema za ismejavanje onih s kojima se seks najverovatnije više neće ponoviti. U tu kategoriju spadaju priče “hteo je da uriniram po njemu”, “zove mamu za vreme seksa”, “skviči kao prase”…

9. Želim bebu…

Od izražavanje želje za bebom, deljenja saveta o najboljoj pozi, izračunavanja plodnih dana i ovulacije, kao i razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neugodne.

10. Ne želim bebu…

Posle odnosa bez zaštite, računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme pre razgovora s partnerom idu na debatu s prijateljicama.

11. Sramota me je, ali ću ipak reći…

“Uleteli su nam njegovi roditelji”, “ulovila nas je policija u autu”, “ulubila sam njegov penis za vreme seksa”… Čekajte, pa i to s nekim treba podeliti, zar ne?

12. Jao, što je bilo bezveze…

Seks koji traje 30 sekundi. Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš “koliko je još do kraja”, seks u kome partner misli samo na sebe… U svim tim prilikama jadanje prijateljicama je pod obavezno.

13. Uh, ovog bih samo tako…

Zgodan komšija, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću… I žene pričaju o tome kome bi rado dale.

14. Nešto me peče, a ne znam šta je…

Od neobičnih bolova, neobičnog ciklusa, peckanja, svrabeža i straha od bolesti – prijateljice pružaju utehu, savete i sopstvena iskustva.

Izvor: tvbest