Horoskopski znakovi koji su ZLOTVORI prema partneru

OVAN

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije retkost. Ali ako se istinski zaljubi ovan voli svim svojim srcem.

Ljubomora: 75%

BIK

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i verni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem te će mu se sigurno odupreti.

Ljubomora: 65%

BLIZANAC

Vernost: Iako možda žele da budu verni i odani, njihovom šarmu zaista je teško odoleti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju koketiranje, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može zbuniti drugu stranu. Ali kada se istinski zaljube blizanci se trude udovoljiti partneru i biti verni.

Ljubomora: 25%

RAK

Vernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vredna čuvanja i održavanja bik će vam biti odan i veran do samog kraja. S obzirom na njihove poprilično velike prohteve čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vredno spašavanja. Dok je srećan rak je veran.

Ljubomora: 85%

LAV

Vernost: Uz prave reči i gestove, lava možete vrlo lako zavesti, ali to ne znači da će žrtvovati svoju vezu, već da će staviti na vagu i proceniti šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Ljubomora: 80%

DEVICA

Vernost: Devic su vrlo verne i odane i isto očekuju i od svog partnera. Ali ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40%

VAGA

Vernost: Vage vole eksperimentisati i vagati, kako u životu tako i u vezi zbog čega se može reći da i nisu verni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. Ali ako to kome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi srećni i zaljubljeni.

Ljubomora: 50%

ŠKORPION

Vernost: Škorpioni su poznati kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih reči, a što zbog snažnog seksipila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole isprobavati nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će se i posvetiti.

Ljubomora: 90%

STRELAC

Vernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vreme spremni priuštiti pokoju avanturicu.

Ljubomora: 20%

JARAC

Vernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su verni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Ljubomora: 30%

VODOLIJA

Vernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često 'zaglibe' u neveru. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

Ljubomora: 10%

RIBE

Vernost: Ribe su vrlo otvorene i vole plivati u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim delima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70%

Izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još