OVO SU NAJLUĐE SMRTI TOKOM SEKSA: Žestoka strast ih koštala glave

Izduvni gasovi

Rumunski fudbaler Mario Bugeanu i njegova devojka Mirela Iancu nisu mogli obuzdati strasti i stići do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu.

Smrt od pojasa nevinosti

Peruanka Rosa Vela je vernost svome suprugu skupo platila. On joj je, pre nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Pojas koji je korodirao prouzrokovao je najpre sepsu, a potom i smrt.

Strast na klaviru

Američki ljubavnici - izbacivač Džimi Ferocio i plesačica Teresa Hil upustili su se u seks na klaviru u jednom baru u San Francisku. Tokom vođenja ljubavi slučajno su pokrenuli hidraulički mehanizam koji podiže klavir.

Srčani udar

Jedan japanski par je čekao 14 godina pravi trenutak za seks. Sači i Tomio Hidaka su prve bračne noći usled seksa doživeli srčani udar i umrli u 34. godini života.

Seksi opklada

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovolji dve svoje prijateljice u 12 sati dugom seks-maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta nakon toga je umro. Njegovo srce nije izdržalo bočicu viagre koju je popio.

Auto-erotsko gušenje

Britanac Frenk Barton umro je usled autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva meseca nakon smrti s kapom za kupanje u ustima i špagom oko genitalija.

Igranje sa strujom

Mladi bračni par iz Pensilvanije, Tobi i Kirsten Tejlor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su ipak malo preterali. Tobi je na Kristinine bradavice stavio štipaljke i priključio ih na struju koja ju je na kraju i ubila.

Pad s balkona

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila tako što je pala sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu s preduzetnikom Robertom Le Salazarom i tokom vrućih igrica je izgubila ravnotežu te pala preko ograde balkona.

Pogledajte još