HIT “Žao mi je, gotovo je”: Servis za raskidanje “nogira” devojku umesto vas

Muškarci kojima teško padaju raskidi i ne mogu da podnesu ženske suze, pitanja i optužbe, ne moraju više da smišljaju načine kako da to urade što bezbolnije. Dovoljno je da se obrate onlajn servisu “Žao mi je, gotovo je” koji će za njih obaviti “prljav” posao.

Servis pruža usluge SMS poruka, mejlova, telefonskih poziva, pisama, pa čak i slanja oproštajnog cvijeća i poklon korpe u kojoj su vino, maramice i čokolada. Cijena je od pet do 90 dolara u zavisnosti od paketa koji korisnik izabere.

Najjeftinije su tipske poruke poput “Suviše smo različiti”, “Nije do tebe, ja sam kriv”, “Nadam se da ćeš biti dobro”, “I dalje možemo biti prijatelji”. Za 12 dolara službenik kompanije će pozvati bivšu i preneti joj lošu vest. Kako kažu osnivači, servis je namijenjen stidljivim i introvertnim osobama kojima raskid teško pada i ne mogu da podnesu dramatične situacije. Sociolozi su, s druge strane, užasnuti, jer u ovakvom načinu raskidanja vide još jednu potvrdu otuđenja i nespremnosti da se suočimo sa sopstvenim odlukama, ma koliko da su neprijatne.

Izvor: cdm.me

Foto: Yayimages/ilustracija