Sedam razloga zašto je seks pod tušem NAJGORI koji postoji

1. Opasnost: Mokro znači klizavo

Malo opasnosti može biti seksi, ali ništa vam neće upropastiti raspoloženje kao situacija u kojoj se vi ili dragi (ili oboje) okliznete i padnete, jer ćete u najmanju ruku da prođete sa modricama. Ako već želite da isprobate seks pod tušem, onda se pobrinite da u tuš kabini imate gumenu podlogu.

2. Tekuća voda nije uvek dobra stvar

Sva sreća na svim modernim čudesima i napretku što u kućama i stanovima imamo tekuću vodu, međutim ni ona nije uvek dobra stvar. Tuš će vas osvežiti fino, ali ako imate "agresivnu" glavu tuša koja nekontrolisano šprica na sve strane, moglo bi se desiti da vam od silne vode koja vas zaslepljuje, i od koje ne možetedisatipresedne bilo kakvo "maženje" s vašim odabranikom.

3. Oralni seks - moguća, ali ne i ugodna misija

Oralni seks ispod tušateoretski nije nemoguć, samo je nepraktičan i nije toliko prijatan da biste se u to upuštali. Kao da vam nije dovoljan izazov boriti se sa manjkom vazduha kod oralnog na suvom, zamislite kako je tek kada vam još i voda curisvuda, ulazi u nos i usta ... Jedina opcija vam je da zatvorite vodu ili se maknete od tuša. Zaštobiste se onda uopšte upuštali u sve pod tušem kadjednostavno možeteto odraditi i u spavaćoj (ili nekoj drugoj) sobi.

4. Bez dobrog bojlera moguće je samo brzinski

Ako nemate sreće, pa imate bojler koji ima ograničene količine tople vode u jednom mahu, to znači i da vam je vreme za zabavu pod tušem jako ograničeno, posebno za dugu predigru ako je volite. Tada bi vam se moglo dogoditi da vam tople vode nestane baš u trenutku najveće strasti, što nikako nije prijatno. Kakav je to seks u kojem stalno strepite?

5. Nema mesta za aktivnosti

Nema veze koliko vam je tuš kabina velika, svejedno ste ograničeni i moguće su samo neke poze. Možetepokušati da se poseksate stojećki, što mozda i nije najbolja ideja ako imate veliku razliku u visini, pa nema dovoljno snage da vas drži uvazduhu. Možetepodići jednu noguili se osloniti na pločice (jer kao da nije dovoljno opasno i klizavo dok stojite na obe noge). Pa ... eventualno možete da isprobate seks otpozadi u nekom stajaćem ili polustajaćem položaju. Sve ostalo traži puno pomnog planiranja i akrobacija, nije li vam onda naprosto jednostavnije voditi ljubav negde drugde?

6. Hladne pločice

U redu, možda sad u letnje vreme ovo i nije problem već prednost. Ali, u hladnijim mesecima hladne pločice su definitivna mana seksa pod tušem. Zamislite situaciju u kojoj uživate pod toplim tušem, onda vam se stražnjica prilepi na ledene plocice! Brrrr! Grozan osećaj ...

7. Nije Vaš dragi jedini "krut"

Pod tušem, oko vas nema finih, mekanih površina na koje se možete osloniti. Sve je tvrdo i neudobno, i od svega vam prete moguće modrice. Realno, isplati li se?

Ali, dobro, šalu na stranu. Seks pod tušem može biti zaista prijatno iskustvo, osobito po ovakvim vrućinama, ali stvarno pripazite šta radite! Da li ćete hitnoj pomoći uspeti da objasnite kako ste zadobili ozlede?

Izvor: tvbest

Pogledajte još