ZABORAVLJA SVOJU RUŽNU PROŠLOST: Evo kako je Stojketova bivša i definitivno raskrstila sa golmanom

Nakon što se tajno udala za Branislava Đurđevića, manekenka odlučila da posle porođaja skloni tetovažu „Vladimir“ koju nosi preko cele desne podlaktice. Bojana je odlučila da raskrsti s prošlošću i izbriše svaki trag koji je podseća na bivšeg supruga Vladimira Stojkovića (32).

Manekenka, koja će za dva meseca roditi sina izvršnom direktoru za ekonomsko-finansijske poslove JP „Elektromreža Srbije“ i predsedniku Skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda, odlučila je da, nakon porođaja, golmanovo ime izbriše laserskim putem. Iako je često pričala da tetovažu neće skidati sa desne ruke, ona se, kako navodi naš sagovornik, predomislila.

- Kada su se venčali, Bojana i Vladimir su odlučili da svoju ljubav obeleže svako na svoj način. Ona je istetovirala njegovo ime na desnoj ruci, zbog čega je on bio šokiran jer nije očekivao takav gest. Mada je Rajićeva posle razvoda govorila da neće dirati tetovažu jer je nastala u posebnom trenutku, očigledno je zbog novog supruga promenila mišljenje - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Budući da je reč o trajnoj tetovaži, biće potrebno vreme da se Vladimirovo ime izbriše. Pošto će na tom mestu ostati tragovi, Bojana razmišlja da stavi novi tatu, ali će o tome doneti odluku kada proces uklanjanja bude gotov. Njoj taj simbol bivše ljubavi ne smeta, ali se na ovaj korak odlučila iz poštovanja prema Branislavu, kao i da bi za sva vremena raskrstila sa prošlošću - završava naš izvor.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bojanom koja je na venčanju uzela suprugovo prezime Đurđević, ali do zaključenja broja ona nije odgovarala na pozive i poruke.

Izvor: Kurir

Pogledajte još