MILAN MUMIN ZA NADLANU: Više ne pijem puno, "samo" desetak piva po večeri

Šta će vaši fanovi moći da čuju na Beer Gardenu u subotu kad nastupate sa sastavom OPO? Kakav repertoar im pripremate?

Za Beer Garden pripremamo klasičan repertoar, sa dve sasvim nove stvari, a to su Black&blue i Suck disease. Sve stvari su, opet u novom ruhu i aranžmanima, kako i uvek radimo, tj. malo-malo ih osvežavamo.

Da li vam se dopada koncept Beer Gardena i da li li volite letnje festivalske svirke na otvorenom?

Lično, najviše volim letnje svirke i sve na otvorenom, a po pravilu su one i najbolje i vazda bude strava provod.

Da li su dobro pivo i dobra muzika najbolji način da se povede letnji dan u Beogradu?

Mislim da su super izbor piva i live svirke recept za dobar provod uvek, a ja bih dodao i dobro društvo i raznovrsnu (kvalitetnu) klopu. Pošto obožavam Beograd (Begicu) i Begešare, kako ih od milošte zivkam, ja redovno svaki moj posjet iskoristim za mini istrazivanja (po restauracijama).

Šta ima novo na muzičkom planu kod Love Hunters-a?

Kod nas ima dosta toga novog, a najvažnije je da nam dobro ide... Producent Clay Harper me je zvao u Atlantu, gde sam u maju snimio moj drugi amerski album, a interesantno je da će se on pojaviti gotovo istovremeno kad i srpski, negde u septembru. planiraju se i svirke po jugu, uglavnom po Džordžiji i Texasu, što me ispred svega raduje.

(old_image)

Kakvi su vam planovi za ovo leto i gde će publika jos moći da vas vidi?

Što se koncerata tiče, dan pre Beer-a smo u Požarevcu u Kulturnom centru, potom za dan Temišvara, sviramo na glavnom trgu (Victory Square) 2. avgusta, a 4. avgusta smo već na opatijskom festivalu (hr) sa filmom Love Hunters + mini unplugged!! Cheers!

Da li je tačno da možeš da popiše gajbu piva odjednom?

Odavno već ne merem puno popiti, tako da mi je običhno 10-ak piva (zidarskih) dosta, jedino špricere vučem još uvek, kano hidrofor!

dum

Pogledajte još