HOROSKOP ZA 18. JUL: Lav ima tajne aktivnosti, Vodoliji treba dobra zabava

OVAN
Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Posvetite pažnju više nekim porodičnim temema,kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Posebno će Vam prijati nečije prisustvo i blizina. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

BIK
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zbog različitih pravila koja nameću odredjeni saradnici, morate da prihvatite neki kompromis ili utešnu varijantu. Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

BLIZANCI
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na Vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Neko osporava Vaš uticaj i remeti Vaše poslovno-finansijske planove. Nema razloga da stvari doživljavate suviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Postoji način da ostvarite svoje namere. Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju neke prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Nema razloga da se povlačite ili osamljujete. Sugestija: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

LAV
Neko Vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što dodatno otežava dogovor o zajedničkim interesima. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije. Susret sa jednom bliskom osobom ima više nego sjajan odjek i pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Svet oko sebe možete da vidite u lepšim i vedrijim tonovima. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno psihički uznemiravaju.

DEVICA
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad odredjeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti, važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobne. Raduju Vas odredjene promene koje Vas prate u privatnom životu, delujete snalažljivo i umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede poslovno-finansijsku saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Okolina kao da nema dovoljno razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite odredjene uslove i da promenite svoju poslovnu taktiku. Imate utisak da izmedju Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh, ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namere ne poznajete dovoljno. Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda grešite u svojim pretpostavkama. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

JARAC
Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovodjenje lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte. Osmeh zadovoljstva na nečijem licu, predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja Vas ispunjavaju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove dogadjaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost. Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će delovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Interesuju Vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu. Kada Vas ispune veći nemiri, potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj »unutrašnji glas« koji Vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Izvor: astrolook.com

Pogledajte još