STRAVA I UŽAS: Komšija dve godine silovao mladića ometenog u razvoju

0

Lj. B. (37) iz Novog naselja osumnjičen da je 22-godišnjeg mladića ometenog u razvoju, koji živi u komšiluku, seksualno iskorišćavao

Lj. B. (37) iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je dve godine seksualno iskorišćavao 22-godišnjeg mladića ometenog u razvoju, koji živi u njegovom komšiluku. Slučaj je otkrila mladićeva majka, koja je na njegovom donjem vešu pronašla tragove krvi.

Valjevska policija je nakon prijave majke nesrećnog mladića uhapsila njihovog komšiju Lj. B. iz Novog naselja.

Protiv njega je podneta krivična prijava za obljubu nad nemoćnim licem, a pretpostavlja se da je mladića seksualno iskorišćavao u dužem vremenskom periodu.

Mladić, koji je ometen u razvoju, kako saznajemo, živi sa majkom, a od rođenja ima psihofizičke poremećaje.

– Majci je bilo sumnjivo što njen sin svaki put kada se vrati od komšije odmah odlazi u kupatilo na tuširanje. Nakon poslednje posete videla je tragove krivi na njegovom donjem vešu i tada joj je sin priznao da ga je komšija seksualno iskorišćavao dve godine. Njoj je već duže vreme bilo sumnjivo sinovljevo ponašanje jer su ga svaki put kad se vrati od komšije hvatali napadi panike, bio je uznemiren i odmah se zatvarao u kupatilo – navode izvori bliski istrazi.

Kako saznajemo, uhapšeni Lj. B. je negirao sve optužbe, braneći se da su to sve izmišljotine njegovog komšije. U valjevskom tužilaštvu kažu da su pokrenuli istragu da bi se utvrdilo šta se tačno desilo u ovom slučaju.

– Uzeti su DNK uzorci s garderobe mladića ometenog u razvoju i poslati u nadležnu instituciju u Beogradu kako bi se dobio odgovor da li je reč o silovanju ili drugom težem krivičnom delu za koje bi bilo nadležno Više tužilaštvo – rečeno je u Osnovnom tužilaštvu.

Izvor: kurir.rs

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.